📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
przekozackie...tylko jak zwykle ten chomik co napędza serwery sadistica się opierdala, karmicie go tam?
up - buforuje się normalnie, czas żebyś przeszedł już z SDI podzielonego na pół wieżowca na coś nowszego.
I jeszcze jeden filmik:
Za mało czasu, żeby rozróżnić i dobrze obejrzeć sceny przed nałożeniem efektów.. wiec fuck off
Lyck,
Przeszło 20 minut materiału filmowego i za mało czasu? Filmiki wgrałem w wysokiej rozdzielczości aby można było obejrzeć na pełnym ekranie (8 z 9 wideo jest w HD). A jak nadal czegoś nie widać to zawsze można przewinąć, zastopować, puścić jeszcze raz.
Przeszło 20 minut materiału filmowego i za mało czasu? Filmiki wgrałem w wysokiej rozdzielczości aby można było obejrzeć na pełnym ekranie (8 z 9 wideo jest w HD). A jak nadal czegoś nie widać to zawsze można przewinąć, zastopować, puścić jeszcze raz.
Co ty kurwa wiesz o efektach specjalnych
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
werther,
od SDI to proszę się odpieprzyć
Bo kurwa co? Miałem SDI, dzieliliśmy na 5, nawet film dało się ściągnąć. Ale technologia poszła w pieriod...
mam 300mega net i chodzi jak gówno...
Mają rozmach skurwisyny
Mam 17MB prędkości w Szkocji i śmiga jak ta lala. Mieszkacie na zadupiu, w akademiku lub z wami sąsiadują biura, galerie i firmy gdzie pracuje się w sieci? Najlepsza technologia ma limity. 100GB/s wam nie pomoże gdy sąsiad zasysa torrenty na potęgę
A efekty fajne, tylko czym to się różni od Holywood?
A efekty fajne, tylko czym to się różni od Holywood?
@quniu88
Sam mieszkasz na zadupiu a do tego jebiesz owce.
A tak poważnie, to ja mieszkam na prawie totalnym zadupiu Polski, mam 10Mb (i więcej nie pójdzie bo klimat), ośmioletniego lapka i mi nie scina. Nawet, jak sciągam filmy przyrodnicze. Mój sekret? Wykasowałem system32 i kilka(dziesiąt) innych niepotrzebnych elementów komputera. Teraz przypomina samochód tylko z pedałami, drążkiem, kierownicą i piłką zamiast siedzenia, ale jeździ.
Pedały... drążek... hue hue hue
Nawet napęd CD wywaliłem, by oszczędzić wagi. Taki jestem tjuner.
Sam mieszkasz na zadupiu a do tego jebiesz owce.
A tak poważnie, to ja mieszkam na prawie totalnym zadupiu Polski, mam 10Mb (i więcej nie pójdzie bo klimat), ośmioletniego lapka i mi nie scina. Nawet, jak sciągam filmy przyrodnicze. Mój sekret? Wykasowałem system32 i kilka(dziesiąt) innych niepotrzebnych elementów komputera. Teraz przypomina samochód tylko z pedałami, drążkiem, kierownicą i piłką zamiast siedzenia, ale jeździ.
Pedały... drążek... hue hue hue
Nawet napęd CD wywaliłem, by oszczędzić wagi. Taki jestem tjuner.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów