📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Murzyńskie zagrywki nie przemawiają do mnie. Koleś na trzeciego uratował swoją drugą połówkę :p
Do wybicia na froncie zero pożytku bez szans i chęci do pracy tylko szybko teraz wszystko chcą mieć najlepiej kradzież wymuszenie napad i przede wszystkim socjal. Polscy murzyni
Ta nie honorowa kurwa co wjechała z buta powinna zostać nabita na pal
wrzesin602 napisał/a:
Ta nie honorowa kurwa co wjechała z buta powinna zostać nabita na pal
Bo patusy nie mają honoru
Czyżby choroba wściekłych małp dotarła do Polski?
15 lat temu, kiedy to ja chodziłem do szkoły za taki wjazd skurwysyn zostałby przekopany. Solo to solo.
Pantaran napisał/a:
Do wybicia na froncie zero pożytku bez szans i chęci do pracy tylko szybko teraz wszystko chcą mieć najlepiej kradzież wymuszenie napad i przede wszystkim socjal. Polscy murzyni
Racja!Łapać i natychmiast w okopy na front wschodni ,bez zmiłuj!Niech tam czekają na "Swojego Szczęśliwego Drona!":-)Chuliganeria by się skończyła jak nożem uciął!
To pierdolone pedalskie zjebusy. Poziom małpiszona. Cwel ruchany w dupę wjechał z niemca jak pedał. Zero honoru. Oby mu matkę i siostrę wyruchali.
Prawilni rycerze ortalionu na Sadolu. Wiecie w ogóle, o co tam chodzi?
W bójce nie ma miejsca na honor. Liczy się tylko wygrana i przeżycie. Tym bardziej, jeśli ktoś jest słabeuszem, bo nie marnuje całego życia na pakowanie w mięso, bo ma inne rzeczy na głowie - to musi wykazać się sprytem, gdy nie ma siły.
yooshi napisał/a:
To pierdolone pedalskie zjebusy. Poziom małpiszona. Cwel ruchany w dupę wjechał z niemca jak pedał. Zero honoru. Oby mu matkę i siostrę wyruchali.
No już się nie zesraj. Przerwa śniadaniowa już niedługo, póki co to tam słuchaj kobity z przyrody.
Gruchenfuhrer napisał/a:
W bójce nie ma miejsca na honor. Liczy się tylko wygrana i przeżycie. Tym bardziej, jeśli ktoś jest słabeuszem, bo nie marnuje całego życia na pakowanie w mięso, bo ma inne rzeczy na głowie - to musi wykazać się sprytem, gdy nie ma siły.
Za afryki na pontonie przypłynołeś?
Tego pedała ostatniego to tylko znaleźć i piździe najebać - myśli że wielkie bohater a to wielka PIZDA!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów