Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
eeee tam prawidłowa temperatura w dupie to 37,6°C więc w granicach normy (1,5°C może żle pokazywać termometr elektroniczny)
Autor najwyraźniej jadł kebsa na ostro i kał był gorący, dla pewniaka jebnie pod język i będzie w normie
U nas na oddziale pediatrycznym już przywykliśmy do tego widoku. Możecie się śmiać ale pomiar temperatury w odbytnicy jest najdokładniejszą metodą pomiaru co jest niezwykle ważne u naszych małych pacjentów, i co więcej temperaturę w ten sposób musimy im mierzyć kilka razy dziennie. Oczywiście , aby zachować zasady higieny, po każdym pomiarze termometr jest dokładnie oblizywany...
Smacznego
Chociaż tyle że jak byłem w szpitalu i niedoświadczona nowa pielęgniarka zaczęła tak mierzyć temperaturę, to odziałowa ją zjechała od góry do dołu.
eeee tam prawidłowa temperatura w dupie to 37,6°C więc w granicach normy (1,5°C może żle pokazywać termometr elektroniczny)
Ale to jest pomiar z mordy imigranta...
Oczywiście , aby zachować zasady higieny, po każdym pomiarze termometr jest dokładnie oblizywany...
To bardzo niehigienicznie, przecież dzieci często mają owsiki.
No, ale co kto lubi.
U nas na oddziale pediatrycznym już przywykliśmy do tego widoku. Możecie się śmiać ale pomiar temperatury w odbytnicy jest najdokładniejszą metodą pomiaru co jest niezwykle ważne u naszych małych pacjentów, i co więcej temperaturę w ten sposób musimy im mierzyć kilka razy dziennie. Oczywiście , aby zachować zasady higieny, po każdym pomiarze termometr jest dokładnie oblizywany...
... przez następnego pacjenta któremu pomiar w paszczy jest robiony
Dawno sie tak nie uśmiałem, piwko
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów