Kampania wyborcza już się skończyła, ale Janusz Korwin-Mikke nie zwalnia tempa. Tym razem lider Nowej Prawicy spotkał się z młodymi dziennikarkami, by porozmawiać z nimi m.in. o lekcjach edukacji seksualnej. Wybrany do Parlamentu Europejskiego polityk nie krył, że nie należy do zwolenników tego typu zajęć. – Wolałbym, żeby moja córka trafiła w ręce pedofila, który po pupie pogłaszcze, niż poszła na lekcję edukacji seksualnej, bo to zabija erotyzm – oznajmił Korwin-Mikke.
Źródło: natemat.pl/104853,janusz-korwin-mikke-znow-szaleje-wolalbym-zeby-moja-...
Źródło: natemat.pl/104853,janusz-korwin-mikke-znow-szaleje-wolalbym-zeby-moja-...
Kod:
Cóż, każdy ma swoje fantazje, ciekawe co powiedzą kuce na obronę swojego krula :D Może to, że ma dobre poglądy na gospodarkę, a tutaj manipulacja mediów, bo przecież on tego nie powiedział, o co innego mu chodziło :D Już wiem czemu takie poparcie ma:<br>
młodsi = głupi<br>
starsi = pedofile<br>
<br>
Wy też kuce i pseudoprawaki, w rzeczywistości lewaki chcecie, zeby wasze dziecko zamiast szło do ogłupiającej szkoły, uczyło się od pedofila?