pierwszego w historii
w pełni profesjonalnego dokumentu
o polityku - legendzie.
]
Zbiórka pieniędzy
Profil na fejsie
Nie twierdzę, że film będzie "propagandowy" (acz sie tego spodziewam). Po prostu tak śmiesznie kontrastuje- film o Korwinie ale "pieniądze dejcie" . Ciężko to zestawić do kupy i się nie uśmiechnąć hehehe. Z resztą- w żaden sposób niezwiązane a stawiam perły przeciw guzikom, że to jakieś kuce Krula czy inni "fani" czy tam "wyznawcy".
Ale co to ma do rzeczy, to przykład taki . Jak Ci ten nie pasuje to powiedzmy KKK bierze kredyt u jakiegoś czarnego na szubienicę albo sznur .
Nie wiem u kogo III Rzesza była zadłużona w przeddzień wybuchu DWS. Jak Ci się chce to ciśnij mi jakimś źródłem, chętnie poczytam zawsze.
Przecież JKM podobno ma poparcie głównie wśród zaradnych przesiębiorców więc ze zbiórką pieniędzy nie powinno być żadnych problemów, oni go wypromują, on da im nieograniczone pole do wyzysku pracownika w zamian.
Nie twierdzę, że film będzie "propagandowy" (acz sie tego spodziewam). Po prostu tak śmiesznie kontrastuje- film o Korwinie ale "pieniądze dejcie" . Ciężko to zestawić do kupy i się nie uśmiechnąć hehehe.
żebrać
1. «prosić o jałmużnę; też: utrzymywać się z jałmużny»
2. «usilnie prosić o coś»
jałmużna «datek ofiarowany ubogiemu»