Jedno słowo - shizofrenia. Mam znajomego ciężko chorego na to i podobne składniowo i logiczno-łamane rzeczy wypisuje na FB czasem, fajnie się to czyta - absolutna abstrakcja.
Bania?
Będzie trawka lepiej rosła.
To zasługuje na zgłoszenie do odpowiednich służb. Serio mówię. Odstęp przed znakiem zapytania sugeruje, że mamy do czynienia z obcokrajowcem, prawdopodobnie mającym jakieś powiązania z Francją... albo kimś, kto na takowego pozuje (konsekwencja). Treść jest mocno niepokojąca i moim zdaniem to jest ostatni krok przed jakimś poważnym przestępstwem. Kto będzie obiektem ataku to chyba widać. Inna rzecz, że z treści dla mnie jednoznacznie wynika, że to jest pisane nie przez wariata, tylko przez kogoś, kto udaje wariata. Podejrzewam, że to jest "podkładka" i może być użyta do zwalenia jakiegoś dużego zamachu antykościelnego na jakiegoś muzułmańskiego imigranta z Francji.
w leb sie jebnij
Też masz konto z zeszłego roku (też od Michnika jesteś, czy inny Tusk czy tam Macierewicz Cię w dupę wali?)
Nawet jeśli Macierewicz go jebie to pojebie pojebie i przyjdzie czas na ciebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów