18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Dawno tu nie zaglądałem, ale to co się odjebało u mnie w mieście zasługuje na podzielenie się z tak wykręconą społecznością jak sadole. Ktoś z fantazją pisarską bliską Jasia Kapeli na osiedlu porozrzucał na skrzynki pocztowe takie oto ulotki głoszące... chuj wie co tak naprawdę miały głosić ale pojebane to jest co nie miara. Miłej lektury. Może komuś z was przyjdzie do głowy co autor miał na myśli.

Zgłoś
DiamondBack 2021-06-10, 17:28 59
Ja pierdole ale wysryw.
Zgłoś
plastic 2021-06-10, 17:51 30
ojej, jakie fajne, bo sa przeklenstwa. ale niestety nic poza tym.
ciekawi mnie tylko to konto, ktore dalo piwo. zalozone w zeszlym roku, jedno wydane piwo. tak dzialaja boty agory. moze to jakis fan michnika.
Zgłoś
traf 2021-06-10, 18:08
reklamam nowego kościoła pod wezwaniem szajbnietego czerepu?
Zgłoś
UrlichUrwich 2021-06-10, 18:12 2
Myślę, że to zebrane teksty, które sam kiedyś usłyszał (bezpośrednio lub np z jakiegoś nagrania) z ust jakiegoś duchownego. Po prostu pozbierał największe bzdety.
Zgłoś
Kriski 2021-06-10, 18:15 16
plastic napisał/a:

ojej, jakie fajne, bo sa przeklenstwa. ale niestety nic poza tym.
ciekawi mnie tylko to konto, ktore dalo piwo. zalozone w zeszlym roku, jedno wydane piwo. tak dzialaja boty agory. moze to jakis fan michnika.

Też masz konto z zeszłego roku (też od Michnika jesteś, czy inny Tusk czy tam Macierewicz Cię w dupę wali?)
Zgłoś
jjuice 2021-06-10, 18:28 6
Jas Kapela zmienił platformę ?

Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.
Zgłoś
Bonifacy69 2021-06-10, 19:14
Wiadro pomyj
Zgłoś
Asuritta 2021-06-10, 20:26 2
Hmmm

Kto jest gorszy ten co w sutannie gwałci dziecko chłopca czy dziewczynkę każe obciągać swoją fujare czy cipę
czy
Rodzice wysyłające na siłe pociechy byle mieć 5minut spokoju od dziecka a po wszystkim zlewają dzieci bo mordę z tynku muszą zmyć lub piwo i mecz obejrzeć...
Zgłoś
Heliar 2021-06-10, 21:53 8
Mi to wygląda jak bełkot nawróconego narkomana.
Zgłoś
plastic 2021-06-10, 21:55 13
Kriski napisał/a:

Też masz konto z zeszłego roku (też od Michnika jesteś, czy inny Tusk czy tam Macierewicz Cię w dupę wali?)

widac nie zrozumiales. konto szczupak zalozone rok temu i jedna jedyna aktywnosc tego konta przez caly ten okres to danie piwa temu szmelcowi.

juz rozumiesz, tepa dzido?

gdyby przejrzec reszte kont ktore plusuja takie nijakie wysrywy to zebraloby sie wiecej wnioskow, jak np ten palilili - konto ktore wlepia piwa przy kazdym takim bezsensownym antyklerykalnym wysrywie.

tu jest mala spolecznosc, a kont calkiem sporo jak ten co ci dal piwo 35l ktoremu przedwczoraj pocisnalem ze kieruje sie kobiecą logiką i sie obraził, stad masz piwo.
smiechy
Zgłoś
ruddie 2021-06-10, 22:48 5
Czyli można wrzucać twórczość chorych psychicznie?
Zgłoś
silwerbalk 2021-06-10, 23:07 6
Te ulotki pisał jakiś jebany schizofremik... nic nadzwyczajnego..
Zgłoś
ququa 2021-06-10, 23:10 4
Stresci ktos? nie chce mi sie tego bełkotu czytac
Zgłoś
Xenon 2021-06-10, 23:13
Piszę że cała religia to jeb a n e kłamstwo grzeszników obłudnych nierobów i samo co najgorsze że tylko śmierć szybka zbawi to korestwo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów