Wczoraj u Wojewódzkiego, Kosecki powiedział, że zdarzało mu się uprawiać seks przed meczem. Zapomniał dodać, że było to w szatni, pod prysznicem kiedy upuścił mydło.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
@up takie coś jak Grodzka/i tylko, że gra w piłkę
a dla mnie to takie siłowe… weż kotleta z 92 roku i przerób go na kotleta o piłkarzach…
a DZIWNE bo nie wspomniał ze zdarza mu sie grać w piłke dzięki tatusiowi?
jebać legie. pozdrawiam.
Ale po co się myć przed meczem?
a DZIWNE bo nie wspomniał ze zdarza mu sie grać w piłke dzięki tatusiowi?
;| Zaczal grac dzieki tatusiowi, zalapal sie do kadry legii dzieki tatusiowi ale obecnie jest poprostu najlepszym polskim skrzydlowym w x-klasie
;| Zaczal grac dzieki tatusiowi, zalapal sie do kadry legii dzieki tatusiowi ale obecnie jest poprostu najlepszym polskim skrzydlowym w x-klasie
Cytat:
Chcialem napisac ze masz kolego najebane w glowie skoro tak twierdzisz, ale po na mysle doszedlem do wniosku, ze poprostu sie nie znasz (nie kazdy musi przeciez), ale zapytam skad taka teze wysnules? Z statystyk z FIFA14? A moze Ty to tato Kosecki?
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
A ma dobre statystyki w FIFIE? Dobrze wiedziec, bo moja ostatnia czescia bylo '11.
Sadze tak po obserwacji meczy i choć nie lubię legii to trzeba młodemu oddać to że grać umie. A Kto według ciebie kolego jest najlepszym POLSKIM szkrzydlowym w nszej kochanej lidze? Pawłowski, Małecki? . Czy wyskoczysz mi może z Błądem (Błędem?) czy innym Frankowskim?
Wstawiam jeszcze raz bez emotikonów bo to chyba one były powodem usunięcia poprzedniego posta gdyz mimo dwukrotnego przeczytania liku z uzasadnienia wyrzutki nie znalazłem swojej winy.
Sadze tak po obserwacji meczy i choć nie lubię legii to trzeba młodemu oddać to że grać umie. A Kto według ciebie kolego jest najlepszym POLSKIM szkrzydlowym w nszej kochanej lidze? Pawłowski, Małecki? . Czy wyskoczysz mi może z Błądem (Błędem?) czy innym Frankowskim?
Wstawiam jeszcze raz bez emotikonów bo to chyba one były powodem usunięcia poprzedniego posta gdyz mimo dwukrotnego przeczytania liku z uzasadnienia wyrzutki nie znalazłem swojej winy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów