📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
twarda jebana i ma większe jajca aniżeli większość sadolowych stulejarzy patriotów
PS. Przed biciem po łapach powinni stanik zdjąć, byłoby milej patrzeć
twarda jebana i ma większe jajca aniżeli większość sadolowych stulejarzy patriotów
Ostatnio to lewackie bydło udaje twardzieli. Ale nawet pomimo że policja obchodzi się z nimi jak z jajkami to skomlą jak by im ktoś faktycznie robił krzywdę zpedalonocioto.
Trzeba przyznać że twarda.
Nie chciała się inaczej dogadać?
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Chuja tam twarda , jak lał ją po wewnętrznej to umiejętnie dłoń jej szła do dołu i cały impet wytracał się. Jako kieszonkowiec ma wyćwiczone graby to takich niuansów.
Gorzej było jak dostała po zewnętrznej, widać było, że zabolało
Gorzej było jak dostała po zewnętrznej, widać było, że zabolało
paero123 napisał/a:
Jako kieszonkowiec ma wyćwiczone graby to takich niuansów.
no raczej słabo jest wyćwiczona skoro dala się złapać, no chyba, ze własnie trenuje?
I tak to jest.
Przez chwilę myślałem że mazurka Dąbrowskiego wybija jej deską po tych brudnych łapach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów