W razie ewentualnego kontaktu kosmonautów z kosmitami, indyjski program kosmiczny obejmuje naukę ujarzmiania dzikich i jadowitych istot
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Liczyłem na cyk i do piachu za chwile
Nie upierdoliła go! Odbieram piwo!
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
I wyobraźcie sobie że oni tak napierdalają tymi klaksonami non-stop. Kurwa, bez wytchnienia. Gdzie się nie ruszysz to trąbienie. Choćby to była 10-pasmówka z 2 samochodami na niej. Ja pierdolę!
We Włoszech jest to samo, hałas niemiłosierny przez cały dzień. Używają klaksonów do pozdrowień, ochrzaniania innych uczestników drogowych, ostrzegania że jadą, ostrzegania że nie jada, z nudów, dla zabawy. Głuchym można wrócić :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów