Wybaczcie, nie mogłem się oprzeć, żeby nie dać takiego tytułu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Cygan93 napisał/a:
Wybacz, ale denerwują mnie takie internetowe ścierwa, co siedzą pewnie (nikogo nie oskarżam o no-life) cały dzień na kompie, nie mają pewnie żadnych perspektyw życiowych, a na dodatek czepiają się o 30 sekund swojego marnego życia, jakby przez cały czas czerpali z niego to co najlepsze.
Wkurwiłem się ;/
Umieszczając takie wpisy jesteś bardziej żałosny od tych no-lifów.
mój rekord dwona rękami to równa minuta ale taka kostka to wyzsza szkola jazdy ;>
Nie wiedzialem, ze na Sadisticu tyle idiotów jest. Koleś rozjebal system. To satyra!
Cygan93 napisał/a:
Wybacz, ale denerwują mnie takie internetowe ścierwa, co siedzą pewnie (nikogo nie oskarżam o no-life) cały dzień na kompie, nie mają pewnie żadnych perspektyw życiowych, a na dodatek czepiają się o 30 sekund swojego marnego życia, jakby przez cały czas czerpali z niego to co najlepsze.
Wkurwiłem się ;/
3 godziny powinny Ci wystarczyć na domyślenie się o co się przyjebał do Ciebie.
####
W końcu ktoś skończył szybciej ode mnie
kurcze, jak on to zrobil? mniej niz sekunda? skupaniec. ciekawe jak dlugo cwiczyl
Powiedzcie wsazyscy wy najmądrzejsi co pisza ooo co to jest aaa stracilem 11.03 sekundy zycia co to robic na sadisticu??!?!? wiec uwaga kretyni to jest własnie sadystyczny humor!
Jako początkujący speedcuber (takie nołlajfy, co zajmują się układaniem na czas) musze opierdolić autora za to że nie wie o czym pisze . Po pierwsze, kostką Rubika nazywamy tylko i wyłacznie kostkę o wymiarach 3x3x3 klocki. Każda inna ma swoją nazwę. Kostka 4x4x4 nazywa się "zemstą Rubika", a 5x5x5 "kostką profesora". Powyżej tego są tzw. V-Cube
Rekord świata aktualnie należy do Australiczyka F.Zemdecksa, wynosi on 5.66 sek bodajże.
A my, jako Polacy, powinnismy być dumni, bo akutalnym mistrzem świata jest Polak, Michał Pleskowicz, z wynikiem 7.68 na mistrzostwach w Tajlandii. Także w innych dyscyplinach związanych z tym hobby jesteśmy całkiem nieźli, jedni z najlepszych wręcz
Więcej znajdziecie na stronie światowego stowarzyszenia speedcuberów:
worldcubeassociation.org/
Dziękuję za uwagę
Rekord świata aktualnie należy do Australiczyka F.Zemdecksa, wynosi on 5.66 sek bodajże.
A my, jako Polacy, powinnismy być dumni, bo akutalnym mistrzem świata jest Polak, Michał Pleskowicz, z wynikiem 7.68 na mistrzostwach w Tajlandii. Także w innych dyscyplinach związanych z tym hobby jesteśmy całkiem nieźli, jedni z najlepszych wręcz
Więcej znajdziecie na stronie światowego stowarzyszenia speedcuberów:
worldcubeassociation.org/
Dziękuję za uwagę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów