Wybaczcie, nie mogłem się oprzeć, żeby nie dać takiego tytułu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@cygan93
a miewasz czasem pojęcie o czym piszesz?
Wybacz, ale denerwują mnie takie internetowe ścierwa, co siedzą pewnie (nikogo nie oskarżam o no-life) cały dzień na kompie, nie mają pewnie żadnych perspektyw życiowych, a na dodatek czepiają się o 30 sekund swojego marnego życia, jakby przez cały czas czerpali z niego to co najlepsze.
Wkurwiłem się ;/
ale gówno...
jeszcze ta gejowska muzyka, ja jebie no nie rob mi tu pedalistica.huj
Spoko, chłopie. Zawału dostaniesz. Dystans trzeba mieć.
Nie napisałem: "Jak piszesz kretynie? Chyba słownika w domu nie masz!". Tutaj też powinien nastąpić link do słownika PWN wyjaśniającego różnice między słowami "miewam", a "mniemam".
Nie napisałem: "Jak piszesz kretynie? Chyba słownika w domu nie masz!". Tutaj też powinien nastąpić link do słownika PWN wyjaśniającego różnice między słowami "miewam", a "mniemam".
ba powiem więcej, nie sa mile widziani nigdzie... nawet w swoim taborskim domku z gówna i trzciny
@all up
jak tak czytam wasze komentarze to zaczynam wierzyć, że i takiej kostki byście nie ułożyli.
jak tak czytam wasze komentarze to zaczynam wierzyć, że i takiej kostki byście nie ułożyli.
pisage napisał/a:
Spoko, chłopie. Zawału dostaniesz. Dystans trzeba mieć.
ups, przepraszam, zrobiłem literówkę, i źle mi opera poprawiła.
Bobikufel napisał/a:
cyganie nie są mile widziani na sadolu...
ba powiem więcej, nie sa mile widziani nigdzie... nawet w swoim taborskim domku z gówna i trzciny
naprawdę jesteś człekiem aż tak prostym, by nie domyśleć się, że jest to tylko ksywka? Osobiście nie mam nic do wszystkich cyganów, nienawidzę złodziei.
kamilgtnt napisał/a:
Co to robi na sadisticu?
oroboros napisał/a:
jeszcze ta gejowska muzyka, ja jebie no nie rob mi tu pedalistica.huj
Chcecie kurwa sadola to zapraszam na
sadistic.pl/humor_hard.htm
ciekawe kiedy ktoś ułoży chujem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów