📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Mógł się psa posłuchać i ogarnąć. Ten z bronią też pewnie dawał dobre rady.
Jaką rolę odgrywa pies w tej historii?
Kurwa jaki chlop ma aim zjebany dwa razy walnol w asfalt przed przjezdzajacym autem raz w krweznik zanim typa trafil .To cud ze w ogole trafil bo z taki celem to by jeszczepostronne osoby oberwaly .
Pies się nawet cieszy.
Przeprowadził się do innego miasta, zmienił pracę i wziął kredyt. Zaczął życie na nowo i co najważniejsze jest czysty.
Przeprowadził się do innego miasta, zmienił pracę i wziął kredyt. Zaczął życie na nowo i co najważniejsze jest czysty.
Co to kurwa było?
Skąd takie stworzenie z tym kurwa nie wiem czym na eeee... kiju? Patyku? Stylisku kurwa. Skąd to wypełzło? Z jakiegoś festynu rekreacji wsi średniowiecznej, gdzie odgrywają sceny z sianokosów, ale chuja się znają i sierp na 3m kij montują?
Skąd takie stworzenie z tym kurwa nie wiem czym na eeee... kiju? Patyku? Stylisku kurwa. Skąd to wypełzło? Z jakiegoś festynu rekreacji wsi średniowiecznej, gdzie odgrywają sceny z sianokosów, ale chuja się znają i sierp na 3m kij montują?
Gościu przyszedł z kosą na strzelaninę. Niby klasyka, ale z nutką ekstrawagancji.
Od momentu jak zamachnał się tą kosą miałem cały czas nadzieję iż dostał strzała i wypierdoli się na ten swój głupi ryj stojąc przy drzewie. I nie zawiodłem sie !!!!!!!!!!!!!!
PIWO !!
PIWO !!
happyface napisał/a:
Szkoda psiaka, do końca siedział wiernie przy panu.
Co ty pierdzielisz, czekał pewnie żeby go zeżreć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów