18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
~Angel 2022-12-11, 16:43 17
Nie wiem jakie są przepisy w USA ale chyba nie ma tam abonamentu na środkowy (wiem że nie jest środkowy) pas
Zgłoś
Kici-Kici 2022-12-11, 16:51 4
szybcy i martwi
Zgłoś
~Velture 2022-12-11, 17:05 24
~Angel napisał/a:

Nie wiem jakie są przepisy w USA ale chyba nie ma tam abonamentu na środkowy (wiem że nie jest środkowy) pas

W sensie wina nagrywającego?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
RobDeMay 2022-12-11, 18:02 27
Ślepy kurwa czy jak on w niego wjechał??
Zgłoś
SkoPio1 2022-12-11, 18:25 6
RobDeMay napisał/a:

Ślepy kurwa czy jak on w niego wjechał??

tl;dr: kierujący prawym pojazdem był (jest?) głupszy niż ten kierujący lewym pojazdem

Tak to było mnie jwięcej: gazógazo jestę szybki i fsciegły, mam takom fórem (zapisane tak, jak on mówi), że fiu, fiu, dam radę, ten leszcz z lewej przegra, muszę teraz tylko prawą rękę za jądra się chwycić, lewą wyciągnąć w stronę leszcza po lewej, zgiąć rękę w nadgarstku, wyciągnąć dwa palce (te od anglosaskiego fakju), potrząsnąć nią, zawołać: joł, joł, ju faking madafaka, ajem łiner, juarlóser, joł, joł.

No i zabrakło mocy obliczeniowej w mózgu na oszacowanie, KIEDY trzeba zacząć hamować, by wyhamować, i - nawet ważniejsze - oszacowanie, od którego momentu na 100% będzie wiadomo, że manewr wyprzedzania się nie uda.
Zgłoś
Kiszonyogórekwadrianie 2022-12-11, 18:32 2
fuse_beyond napisał/a:

szybcy i martwi

Niestety tylko szybcy, przeżyli qrwysyny
Zgłoś
smc 2022-12-11, 18:49 4
Brakuje polskiego: "Rekord widejłło"
Zgłoś
Tobiahus96 2022-12-11, 18:55 1
Kolor skóry przypadkowy
Zgłoś
polakwrocek 2022-12-11, 19:14 1
Takim ludziom jak przeżyją powinni odcinać dłoń.
Oczywiści bez prawa do zasiłku.

~Angel napisał/a:

Gdyby ktoś jechał 220 km/h godzinę lewym , a środkowym wyprzedzi by go inny 300km/h i miał wypadek.
No to wina tego co blokuje lewy pas prawda ?
Bo maksymalne ograniczenie prędkości na autostradach to tylko sugestia.
Zgłoś
tazos55 2022-12-11, 19:15 2
32 letniej kobiecie w hyundai nic się nie stało, a tych co się ściagało dwóch z jednego auta zabrano do szpitala stan ciężki stabilny, a z drugiego auta ścigającego się po dzwonie nawiał ale i tak go dorwali i był najebany
Zgłoś
Savagery 2022-12-11, 19:28
A takie fajne były hamerykańskie
Zgłoś
Siriuz 2022-12-11, 20:01 7
polakwrocek napisał/a:

Gdyby ktoś jechał 220 km/h godzinę lewym , a środkowym wyprzedzi by go inny 300km/h i miał wypadek.
No to wina tego co blokuje lewy pas prawda ?
Bo maksymalne ograniczenie prędkości na autostradach to tylko sugestia.

Nooo dobrze kombinujesz. Niezależnie od tego z jaką prędkością jedziesz - trzymasz się prawej strony. Wiem, że niektórzy idioci uważają, że skoro jadą z maksymalną dopuszczalną prędkością to nikt nie ma prawa ich wyprzedzać więc mogą jechać sobie dowolnym pasem. Tylko to są idioci, roszczeniowi idioci.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Gunter88 2022-12-11, 20:05
Radio jak w GTA
Zgłoś
Nexiv 2022-12-11, 20:07
~Angel napisał/a:

Z tego co widzę, są tam znaki rozjazdowe. Po tym co ostatnio widziałem w Houston, podejrzewam że dwa lawe pasy jadą prosto, dwa prawe odłączają się niedługo na prawo. Tam pasów i ich zmian mają najebane od chuja.

Poprawka - wypadek z Dallas - ogółem, jeśli nie chciał zjeżdżać na Parker Rd / Old Denton Rd, nie miał powodu by zjeżdżać na lewą. W stanach należy jechać prawym, ale te zjazdy są blisko (znak przy którym się rozjebali sugeruje, że zaraz jest zjazd na te dwie wymienione ulice)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów