Kołowanie po lądowaniu na lotnisku w Londynie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Kołowanie po lądowaniu na lotnisku w Londynie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Odjadę i będę udawał, że to nie ja..."
Trolik1 napisał/a:
Nie ma takiej miejscowości jak Londyn. Jest Lądek. Lądek Zdrój!
Ale to w Anglii jest!
Zresztą najważniejsze jest, że jak im podpierdolili furę to mają im oddać samolot. Ten z filmu.
Cipczan napisał/a:
Ale to w Anglii jest!
To przecież ja teraz będę musiała poszukać, zobaczyć gdzie to jest ...cholera jasna.
A gdzie migacz?
Daszek w piździku naprawi się w garażu. Na szczęście kierowca Airbusa nawet nie zauważył
Mają nie tylko znakomitych pilotów, ale i najlepszą na świecie załogę naziemną.
Pamiętacie, jak jakiś czas temu ukazało się zdjęcie namalowanego przez pracowników penisa z samolotem linii Ryanair w tle?
Zamiast napisać "taka sytuacja nie będzie miała miejsca w przyszłości", firma postanowiła ustosunkować się do tego w następujący sposób:
"Podczas, gdy nasi pracownicy załogi naziemnej górują w branży z 25-minutowym czasem odprawy samolotu, sztuka nie jest ich mocnym atutem, jako że wyraźnie zapomnieli domalować skrzydeł do ich śnieżnego samolotu".
Pamiętacie, jak jakiś czas temu ukazało się zdjęcie namalowanego przez pracowników penisa z samolotem linii Ryanair w tle?
Zamiast napisać "taka sytuacja nie będzie miała miejsca w przyszłości", firma postanowiła ustosunkować się do tego w następujący sposób:
"Podczas, gdy nasi pracownicy załogi naziemnej górują w branży z 25-minutowym czasem odprawy samolotu, sztuka nie jest ich mocnym atutem, jako że wyraźnie zapomnieli domalować skrzydeł do ich śnieżnego samolotu".
Cipczan napisał/a:
Ale to w Anglii jest!
Zresztą najważniejsze jest, że jak im podpierdolili furę to mają im oddać samolot. Ten z filmu.
Bo to taka ich Tradycja, imię dla dziewczynki znaczy się …
smc napisał/a:
Daszek w piździku naprawi się w garażu. Na szczęście kierowca Airbusa nawet nie zauważył
To nie Airbus tylko Boeing 737
Żadnego kierunkowskazu, a lusterka dla ozdoby. Typowy pilot Boeinga
mazga50 napisał/a:
Ten pan już tutaj nie pracuje.
Teraz pracuje w żabce na kasie i na mopie za 1,4tyś zł brutto/netto na czarno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów