Jeżeli koszulka piłkarskiej reprezentacji Polski kosztuje 300 zł, a za połowę tej ceny można wytatuować sobie kutasa na czole, to po co przepłacać?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczególnie że koszulce po kilkunastu praniach nawet Zygmunt Chajzer nie pomoże
Może i grają jak patałachy ale porównywanie koszulki z polskim orzełkiem do chuja na czole jest chyba trochę nie na miejscu...
To se wytatuuj tego kutasa na czole , polska pilka to kabaret ale ile jest dziedzin w ktorych mozemy z duma nosic orzelka na klacie , nie chodzi mi tylko o sport ( siatkowka, szczypiornisci , skoki narciarskie, żużel , Basen , Kowalczyk, Trynkiewicz ) ale i o historie
Wielki chuj ci do papy za takie pierdolenie z tego względu iż na koszulce znajduje się nasze Godło!
jaranie się 22 dwoma spoconymi mężczyznami zapierdalających za piłeczką to pedalstwo
drużyny piłkarskie i pzpn to to ciota i chuj
drużyny piłkarskie i pzpn to to ciota i chuj
ja nie czaję w ogole gosci co chodzą w tych elastycznych koszulkach różnych klubów... fajnie sie spocic czy ki ch.uj?
ASAKKU, wstaw swoje zdjęcie to będę miał podobiznę kutasa, żeby zrobić tatuaż.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów