ja juz jestem tak stary ze pamietam lige polskich rodzin i tą sp🤬oline romana. sami wiecie gdzie jest teraz konski lebi ile ma wspolnego z narracja z przed 20 lat.
to samo jest teraz BLM, moja c🤬a moja decyzja, pedaly nie beda adoptowac polskich dzieci, jezus krolem polski i tak do zaj🤬ia zeby nas sklocic bo jak sie dwoch bije tam te k🤬y korzystaja, co nie andruszewicz?
kisimy sie w bance informacyjnej, tvp, tvn, polsat, onet, wp, interia i tak w kolko. myslicie, ze w szwajcarii maja takie problemy jak my? roznimy sie inteligencja jako narod od szwajcarow? najgorsze jest to, ze sie na to gowno godzimy, latami k🤬a. ja p🤬le balcerowicze, walesi, wsi, tuski, kaczynskie, morawieckie, szumowskie za 5 lat bedzie ktos inny a my sie temu przygladamy a najgrosze jest, ze nie bardzo jest co zrobic.
Na ukrainie probowali ludzie pogonic od koryta to z jednej strony pomogli ruskie z drugiej strony pomogl zachod.
dajemy sobą pomiatać przez tych ludzi. ps nie wiem czy Jarek nie zlał się w spodnie
@up też widziałem to zdjęcie stary pedał zapomniał założyć pampersa
Przyznaje rację. Pierwszy raz tu widzę tego typu komentarz. Ludzie są ślepi na to co 'elita' z nami robi. Przykre, że większość ludzi to debile.
Yw tego nie rozumiecie, bo głupich jest więcej. Gdybyście byli traktowani gorzej od setek lat, też w końcu byście pękli. Tylko, że Polacy to c🤬y i nigdy takiego protestu nie zrobią. Właśnie skradziono polskim podatnikom około 600mln zł a jedyna osoba powiązana z tym to szumowski. Ludzie, spójrzcie na swoje podwórko.
Ahh ci pedalarze, gorsi ca bo co? Bo tobie debilu udało się nauczyć od deski do deski i zdać prawko to już od pedalarze ludzi wyzywasz.
Ludzie, weźcie się ogarnijcie. LGBT nic nikomu złego nie zrobiło, a jeżeli obraża was bardziej flaga na pomniku od gw🤬cenia dzieci przez księży pedofili to macie coś nie tak z psychiką