Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:01
Koszulka White Lives Matter
darex99 • 2020-08-29, 23:28
W oficjalnym sklepie JKM koszulka, z opisem, jakże logicznym i normalnym, bo każdy(prawie) wie jak jest, ale pewnie za moment rozpęta się gówno-burza ,wśród wyznawców pewnej ideologii, którzy zarzucą, że nawet statystyka jest fałszowana...

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C0C0JUMBO 2020-08-29, 23:55 3
J🤬 marketing Korwina, j🤬 lewicę. Jedni j drudzy pazerni na kasę...
Zgłoś
blokern 2020-08-30, 0:24 70
ja juz jestem tak stary ze pamietam lige polskich rodzin i tą sp🤬oline romana. sami wiecie gdzie jest teraz konski lebi ile ma wspolnego z narracja z przed 20 lat.
to samo jest teraz BLM, moja c🤬a moja decyzja, pedaly nie beda adoptowac polskich dzieci, jezus krolem polski i tak do zaj🤬ia zeby nas sklocic bo jak sie dwoch bije tam te k🤬y korzystaja, co nie andruszewicz?
kisimy sie w bance informacyjnej, tvp, tvn, polsat, onet, wp, interia i tak w kolko. myslicie, ze w szwajcarii maja takie problemy jak my? roznimy sie inteligencja jako narod od szwajcarow? najgorsze jest to, ze sie na to gowno godzimy, latami k🤬a. ja p🤬le balcerowicze, walesi, wsi, tuski, kaczynskie, morawieckie, szumowskie za 5 lat bedzie ktos inny a my sie temu przygladamy a najgrosze jest, ze nie bardzo jest co zrobic.
Na ukrainie probowali ludzie pogonic od koryta to z jednej strony pomogli ruskie z drugiej strony pomogl zachod.

dajemy sobą pomiatać przez tych ludzi. ps nie wiem czy Jarek nie zlał się w spodnie

Zgłoś
pazuzu 2020-08-30, 1:15 11
@up też widziałem to zdjęcie stary pedał zapomniał założyć pampersa
Zgłoś
mazga50 2020-08-30, 1:15
Powinno być z fakulcem dla blem.
Zgłoś
mac_nikolaj 2020-08-30, 1:24
i c🤬j że jest to tak samo głupie jak black lives matter...

Witamy na kwejku!
Zgłoś
Attero132 2020-08-30, 1:32
za drogie
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-08-30, 1:58
Koszulka z napisem "Lech Kaczyński nie zdechł ! " Jest dużo lepsza , A jeśli ktoś ma problem z logicznym zrozumieniem prostego oczywistego przekazu to jego problem. Bo faktem jest że ludzie nawet ci najgorsi nie zdychają tylko umierają. Drugi taki kontrowersyjny logiczny tekst na koszulkę to: "Żaden Żyd nie jest moim bratem" Bo niby co niewolno być jedynakiem na tym świecie ?
Zgłoś
ManiacGregor 2020-08-30, 2:24
Yw tego nie rozumiecie, bo głupich jest więcej. Gdybyście byli traktowani gorzej od setek lat, też w końcu byście pękli. Tylko, że Polacy to c🤬y i nigdy takiego protestu nie zrobią. Właśnie skradziono polskim podatnikom około 600mln zł a jedyna osoba powiązana z tym to szumowski. Ludzie, spójrzcie na swoje podwórko.
Zgłoś
KebabRemover 2020-08-30, 4:07
to teraz k🤬in będzie sobie dorabiał na kontrowersji? jak kazik o piosence pierw o cmentarzu kaczora, teraz o komendzie, a kiedyś o wałęsie.
bojkotuje

a i wj🤬 pięść, logo białej supremacji, nie żebym się zgadzał czy nie zgadzał ale zaraz będzie lewactwo p🤬lić że to faszystoska koszulka, i tak nabiją mu popularności i zwiększą sprzedaż. a wyj🤬e wstyd by mi było chodzić jako cz🤬chowi w blm tak samo jako białemu w wlm xD niech się popłoch sam żre między sobą w tej wojence o złote kalesony, ja tylko się przyglądam z boku i popijam herbatkę
Zgłoś
ManiacGregor 2020-08-30, 7:36
blokern napisał/a:

ja juz jestem tak stary ze pamietam lige polskich rodzin i tą sp🤬oline romana. sami wiecie gdzie jest teraz konski lebi ile ma wspolnego z narracja z przed 20 lat.
to samo jest teraz BLM, moja c🤬a moja decyzja, pedaly nie beda adoptowac polskich dzieci, jezus krolem polski i tak do zaj🤬ia zeby nas sklocic bo jak sie dwoch bije tam te k🤬y korzystaja, co nie andruszewicz?
kisimy sie w bance informacyjnej, tvp, tvn, polsat, onet, wp, interia i tak w kolko. myslicie, ze w szwajcarii maja takie problemy jak my? roznimy sie inteligencja jako narod od szwajcarow? najgorsze jest to, ze sie na to gowno godzimy, latami k🤬a. ja p🤬le balcerowicze, walesi, wsi, tuski, kaczynskie, morawieckie, szumowskie za 5 lat bedzie ktos inny a my sie temu przygladamy a najgrosze jest, ze nie bardzo jest co zrobic.
Na ukrainie probowali ludzie pogonic od koryta to z jednej strony pomogli ruskie z drugiej strony pomogl zachod.
dajemy sobą pomiatać przez tych ludzi. ps nie wiem czy Jarek nie zlał się w spodnie

Przyznaje rację. Pierwszy raz tu widzę tego typu komentarz. Ludzie są ślepi na to co 'elita' z nami robi. Przykre, że większość ludzi to debile.
Zgłoś
maniu_1962 2020-08-30, 8:20
pazuzu napisał/a:

@up też widziałem to zdjęcie stary pedał zapomniał założyć pampersa

Kto jest na tym zdjęciu? Oczywiście oprócz Kaczora
Zgłoś
Cycu320 2020-08-30, 9:34 2
ManiacGregor napisał/a:

Przyznaje rację. Pierwszy raz tu widzę tego typu komentarz. Ludzie są ślepi na to co 'elita' z nami robi. Przykre, że większość ludzi to debile.

Ty i gość którego komentarz pochwalasz jestescie ignorantami. Co ciekawe, wypowiedzi tego typu słyszę najczesciej od rodaków którzy wyjechali za granicę. Nie chcę przepychanek tutaj kto ile ma lat i za jakich czasów żył, to co piszecie to wszyscy o tym dobrze wiedzą. Różnica jest taka że jedni widzą i nie chcą być sterowani a inni poddają się temu. No i co z tym zrobiliście? Jakie wnioski? Teraz łatwo z Szwajcarii, Niderlandów, Niemczech itd pisać jak to h🤬jowo jest w Polsce, a tam pięknie

Zgłoś
C................0 2020-08-30, 10:18 1
ManiacGregor napisał/a:

Yw tego nie rozumiecie, bo głupich jest więcej. Gdybyście byli traktowani gorzej od setek lat, też w końcu byście pękli. Tylko, że Polacy to c🤬y i nigdy takiego protestu nie zrobią. Właśnie skradziono polskim podatnikom około 600mln zł a jedyna osoba powiązana z tym to szumowski. Ludzie, spójrzcie na swoje podwórko.
Ahh ci pedalarze, gorsi ca bo co? Bo tobie debilu udało się nauczyć od deski do deski i zdać prawko to już od pedalarze ludzi wyzywasz.
Ludzie, weźcie się ogarnijcie. LGBT nic nikomu złego nie zrobiło, a jeżeli obraża was bardziej flaga na pomniku od gw🤬cenia dzieci przez księży pedofili to macie coś nie tak z psychiką

oooo widać po postach że nie dość że wielbiciel pedalarzy to jeszcze k🤬a kochająca pedałów, jak tam pękające dupsko lewaku ? wyp🤬alaj wielbicielu lgbtrtvagd idz lykaj sperme biedronia c🤬lu
Zgłoś
parolpl 2020-08-30, 11:36
W ogóle co to robi na sadolu, a nie na allegro czy gdzieś. Było kilka razy jakieś akcje sponsorskie jutuberów. A to co, kolejna (nie mam nic przeciwko temu by strona zarabiała, tylko pytam z ciekawości)?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem