Tym razem nie udało się murzynkowi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Tym razem nie udało się murzynkowi.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to się nie udało? Jutro wróci.
Próba kradzieży, bijatyka bez konsekwencji?
Próba kradzieży, bijatyka bez konsekwencji?
Masz i popatrz, jedna chuda i sprytna małpa jak prawie potrafi sobie poradzić z grupką ludzi, gdzie ty, czy ja i wiele setek innych ludzi spłonęli byśmy ze wstydu, że cię zlapali, że nagrywają, że w ogóle wpadł ci pomysł taki do głowy, żeby kraść na żywca w sklepie i obiekcie pełnym kamer, akurat dziś się nie udało. Jak widać tą małpę guzik to obchodzi i później lub najdalej jutro na spokojnie wróci, walczył o ten wózek z dobrami tak jakby uczciwie za niego zapłacił. Rozpierdala mnie zgniły zachód ze stanami na czele, gdzie te spierdolone umysłowo i cieleśnie małpie stada grasują tak właśnie opierdalając markety po kilkanaście razy dziennie, gdzie w końcu biznes upada na ryj i gigant zamyka obiekt, wówczas te wspomniane wyżej plugawe szympansów czarcie pomioty wylęgają na ulicę robić kolejny rozpierdol, bo im kurwa sklepik zamknęli i nie mają teraz gdzie chlebka i mleczka kupić swoim małpiątkom.
ponieważ hameryka to pojebane państwo i czarnuch dostanie wpierdol to jeszcze ich oskarży i znowu wszyscy będą klękać przed bambusami
Właśnie czytałem artykuł, że w USA największe sieci zamykają sklepy np. Walmart... Powód przynoszą straty... dlaczego przynoszą straty? bo ich okradają... ciekawe kto może ich tak bezczelnie okradać...
P.S. W artykule napisano "przestępcy" - ale ja wiedziałem, że to czarni
P.S. W artykule napisano "przestępcy" - ale ja wiedziałem, że to czarni
Jaka zawzięta małpa, łatwo mnie odpuszcza. Dla pewności powinno się na nim wykonać karę śmierci na wszelki wypadek jak by miał wrócić
małpy zasrane
Jebana małpa do utylizacji! Szmata jeszcze na końcu pluje z tej śmierdzącej mordy! Małpi odpad
Po co zabijać? Wydłubać oczy i oberżnać chuja z jajcami na wszelki wypadek.
Poszedł do apteki. Naćpa się tabletkami
Znając życie: pierdylion razy spierdalał z towarem nie płacąc, a to był ten jeden jedyny raz, gdy chciał na legalu podjechać do kasy i zapłacić.
Interweniujący po 5 lat ciupy, milion odszkodowania i mega hejt w mediach, że rasiści.
Interweniujący po 5 lat ciupy, milion odszkodowania i mega hejt w mediach, że rasiści.
chcialbym dozyc czasow, kiedy to ludzie uznaja ze smoluchy to nie ludzie (tak jak ciapaci brudasy itp) i zaczna ich spowrotem wykorzystywac do ciezkich prac, a nie dawac wiecej praw niz ma bialy czlowiek...
Myślę że w pewnym monecie takie ścierwa będą odstrzelane z cichym przyzwoleniem, a świadkowie nie będą pamiętali kto strzelał...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów