Tym razem nie udało się murzynkowi.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to się nie udało? Jutro wróci.
Próba kradzieży, bijatyka bez konsekwencji?
Masz i popatrz, jedna chuda i sprytna małpa jak prawie potrafi sobie poradzić z grupką ludzi, gdzie ty, czy ja i wiele setek innych ludzi spłonęli byśmy ze wstydu, że cię zlapali, że nagrywają, że w ogóle wpadł ci pomysł taki do głowy, żeby kraść na żywca w sklepie i obiekcie pełnym kamer, akurat dziś się nie udało. Jak widać tą małpę guzik to obchodzi i później lub najdalej jutro na spokojnie wróci, walczył o ten wózek z dobrami tak jakby uczciwie za niego zapłacił. Rozp🤬ala mnie zgniły zachód ze stanami na czele, gdzie te sp🤬olone umysłowo i cieleśnie małpie stada grasują tak właśnie op🤬lając markety po kilkanaście razy dziennie, gdzie w końcu biznes upada na ryj i gigant zamyka obiekt, wówczas te wspomniane wyżej plugawe szympansów czarcie pomioty wylęgają na ulicę robić kolejny rozp🤬ol, bo im k🤬a sklepik zamknęli i nie mają teraz gdzie chlebka i mleczka kupić swoim małpiątkom.
niestety ale udalo sie malpie wyjsc bez nalezengo wp🤬lu..
ponieważ hameryka to poj🤬e państwo i cz🤬ch dostanie wp🤬l to jeszcze ich oskarży i znowu wszyscy będą klękać przed bambusami
Właśnie czytałem artykuł, że w USA największe sieci zamykają sklepy np. Walmart... Powód przynoszą straty... dlaczego przynoszą straty? bo ich okradają... ciekawe kto może ich tak bezczelnie okradać...
P.S. W artykule napisano "przestępcy" - ale ja wiedziałem, że to czarni
Jaka zawzięta małpa, łatwo mnie odpuszcza. Dla pewności powinno się na nim wykonać karę śmierci na wszelki wypadek jak by miał wrócić
Raz w mordę wypłacić i skrępować do przyjazdu policji.
J🤬a małpa do utylizacji! Szmata jeszcze na końcu pluje z tej śmierdzącej mordy! Małpi odpad
Po co zabijać? Wydłubać oczy i oberżnać c🤬ja z jajcami na wszelki wypadek.
k................8
2024-06-22, 19:12
Poszedł do apteki. Naćpa się tabletkami
Znając życie: pierdylion razy sp🤬alał z towarem nie płacąc, a to był ten jeden jedyny raz, gdy chciał na legalu podjechać do kasy i zapłacić.
Interweniujący po 5 lat ciupy, milion odszkodowania i mega hejt w mediach, że rasiści.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
chcialbym dozyc czasow, kiedy to ludzie uznaja ze smoluchy to nie ludzie (tak jak ciapaci brudasy itp) i zaczna ich spowrotem wykorzystywac do ciezkich prac, a nie dawac wiecej praw niz ma bialy czlowiek...
Myślę że w pewnym monecie takie ścierwa będą odstrzelane z cichym przyzwoleniem, a świadkowie nie będą pamiętali kto strzelał...