18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Kot Alik is dead
Sradowazy • 2011-11-16, 12:43
Cytat:

Los nie oszczędza prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego (62l.). W ciągu zaledwie kilku tygodni przegrał kolejne wybory, przeżył rozłam w swej partii, a teraz spotkała go wielka tragedia. Śmierć ukochanego kota. Choć prezes długo walczył o życie pupila, Alik (+12 l.) zgasł w ostatni czwartek.

– Tak to prawda, Alika już nie ma – potwierdził nam jeden ze współpracowników Kaczyńskiego. Kot był już wiekowy – w przeliczeniu na lata ludzkie miał ich 64 – ale prezes do końca wierzył, że Alik odzyska siły.

W lipcu ulubieniec prezesa przeszedł skomplikowaną operację w zwierzęcym szpitalu warszawskiej przychodni weterynaryjnej na Bemowie. Wszystko przez nerki zwierzęcia, które niemal przestały pracować. Doprowadziło to do ciężkiej niewydolności całego organizmu. Kot przebywał pod okiem najlepszych specjalistów, a zabieg przeprowadził sam dyrektor zwierzęcej kliniki. Kaczyński pomimo natłoku obowiązków odwiedzał kociaka niemal codziennie, aby sprawdzać stan jego zdrowia. Nic dziwnego, obaj byli ze sobą bardzo zżyci. – Kiedy wieczorem wracam do domu, Alik wpija mi się w nogę i tak chodzę z nim, uwieszonym na łydce, po mieszkaniu albo siedzę przy biurku, gdy pracuję, aż pójdę spać – opowiadał nam o Kaczyński o swoim kochanym kocie. Prezes przyznał też, że pozwalał Alikowi spać w nogach.

Niestety ten czas przeminął już na zawsze, a po ukochanym pupilu pozostaną jedynie miłe wspomnienia.

Żródło

status użytkownika Jaroslaw Kaczyński zmienil sie z "w zwiazku" na "wolny"
Zgłoś
dr_dex 2011-11-16, 21:45
Polecam dosc obszerny opis poswiecony temu siersciuchowi w muzeum IV RP

spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Kot_Jarosława

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
Octopussy 2011-11-16, 23:42
mógł mu chociaż jakąś kocicę podsunąć, co by przedłużyć linię Alika, świeć panie nad Jego duszą.

Jeśli chodzi o komplementy, kobiety są jak wygłodniałe pijawki - Homer Simpson
Zgłoś
Stefan_Siarzewski 2011-11-17, 0:22 33
Zgłoś
androgenius 2011-11-17, 4:37 1

"Kaczyński pomimo natłoku obowiązków odwiedzał kociaka niemal codziennie, aby sprawdzać stan jego zdrowia."

Kaczor stan swojego łba powinien codziennie monitorować a nie do futrzaka latać i mu stan zdrowia oceniać. Diagnosta się znalazł, kurwa jego mać.

Jak mój pies miał narośl nowotworową to po żadnych wymyślnych klinikach nie latałem i nie zawracałem nikomu dupy . Jak widziałem, że się już mocno męczy, ledwo chodzi i piszczy, zaczyna unikać domowników to go zabrałem na działkę, zrobiłem zastrzyk z 3 gram amfetaminy i zakopałem gdy już było po wszystkim.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
Ponury Knur 2011-11-17, 9:50 7
androgenius napisał/a:

"Kaczyński pomimo natłoku obowiązków odwiedzał kociaka niemal codziennie, aby sprawdzać stan jego zdrowia."

Kaczor stan swojego łba powinien codziennie monitorować a nie do futrzaka latać i mu stan zdrowia oceniać. Diagnosta się znalazł, kurwa jego mać.

Jak mój pies miał narośl nowotworową to po żadnych wymyślnych klinikach nie latałem i nie zawracałem nikomu dupy . Jak widziałem, że się już mocno męczy, ledwo chodzi i piszczy, zaczyna unikać domowników to go zabrałem na działkę, zrobiłem zastrzyk z 3 gram amfetaminy i zakopałem gdy już było po wszystkim.

Weterynarz się znalazł, kurwa jego mać.
Mam nadzieje że jak będziesz kiedyś chory to ciebie też ktoś zabierze na działkę. Wstrzyknie ci amfe i zakopie za domkiem obok kompostownika.

Zgłoś
WyscigowyJELCZ 2011-11-17, 14:08
skoro jego kot zechł jak miał na ludzkie 64 lata to moze i Jarek jeszcze 2 lata pożyje? w sumie to i tak za długo ...

Zawsze dziewica
Zgłoś
.................. 2011-11-17, 14:11
sarkoziu, miałeś kiedyś jakiegoś gryzonia?
Zgłoś
WyscigowyJELCZ 2011-11-17, 14:16
dziecko też sie zalicza do gryzoni?
jak nie to nie miałem

Zawsze dziewica
Zgłoś
.................. 2011-11-17, 14:21
sarkoziu napisał/a:

W tak młodym wieku już się wjebałeś?
Zgłoś
Ponury Knur 2011-11-17, 14:40
sarkoziu napisał/a:

jak nie to nie miałem

Jak by się zagłębić w temat, tak dziecko to gryzoń.

Zgłoś
wojas30 2011-11-17, 15:52
No to trza se teraz panie K.(urdupel) znaleźć kobitę.
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2011-11-17, 18:01
Nietrudno było zgadnąć, że artykuł pochodzi ze szmatławca FAKT.
Gratuluję autorze doboru prasy, z której kształtujesz swój światopogląd..
Zgłoś
bebe_nuss 2011-11-17, 18:06
Masz cfelu swój rząd fachofcuf i pedałstwo palikota. Więc nie pierdol mi tu o jakimś bogu ducha winnym zwierzęciu.
Zgłoś
jarekmakota 2011-11-17, 18:07 1
No i mój nick stał się lekko nieaktualny... [*] Alik
Zgłoś
PureWhite 2011-11-17, 18:21
Na następne dwa miesiące znawcy polityki i dyplomacji mają o czym rozmawiać...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów