18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Kot Alik is dead
Sradowazy • 2011-11-16, 12:43
Cytat:

Los nie oszczędza prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego (62l.). W ciągu zaledwie kilku tygodni przegrał kolejne wybory, przeżył rozłam w swej partii, a teraz spotkała go wielka tragedia. Śmierć ukochanego kota. Choć prezes długo walczył o życie pupila, Alik (+12 l.) zgasł w ostatni czwartek.

– Tak to prawda, Alika już nie ma – potwierdził nam jeden ze współpracowników Kaczyńskiego. Kot był już wiekowy – w przeliczeniu na lata ludzkie miał ich 64 – ale prezes do końca wierzył, że Alik odzyska siły.

W lipcu ulubieniec prezesa przeszedł skomplikowaną operację w zwierzęcym szpitalu warszawskiej przychodni weterynaryjnej na Bemowie. Wszystko przez nerki zwierzęcia, które niemal przestały pracować. Doprowadziło to do ciężkiej niewydolności całego organizmu. Kot przebywał pod okiem najlepszych specjalistów, a zabieg przeprowadził sam dyrektor zwierzęcej kliniki. Kaczyński pomimo natłoku obowiązków odwiedzał kociaka niemal codziennie, aby sprawdzać stan jego zdrowia. Nic dziwnego, obaj byli ze sobą bardzo zżyci. – Kiedy wieczorem wracam do domu, Alik wpija mi się w nogę i tak chodzę z nim, uwieszonym na łydce, po mieszkaniu albo siedzę przy biurku, gdy pracuję, aż pójdę spać – opowiadał nam o Kaczyński o swoim kochanym kocie. Prezes przyznał też, że pozwalał Alikowi spać w nogach.

Niestety ten czas przeminął już na zawsze, a po ukochanym pupilu pozostaną jedynie miłe wspomnienia.

Żródło

status użytkownika Jaroslaw Kaczyński zmienil sie z "w zwiazku" na "wolny"
Zgłoś
xiontZ 2011-11-17, 18:52 1
To zrozumiale ze człowiek przywiązuje się do zwierzęcia. Nic w tym dziwnego ale oczywiście napinacze maja teraz pożywkę. Nie jestem za żadnym ugrupowaniem politycznym w Polsce ale ciekawi mnie jedna sprawa. Mianowicie hejterzy kaczyńskiego. Poważnie aż tak nienawidzicie człowieka którego nigdy nie poznaliście ani pewnie nie poznacie? Od dłuższego czasu obserwuje zachowanie takich ludzi na forach i dochodzę do wniosku ze po prostu obrażając kogoś (kto by to nie był) próbują się dowartościować. Albo może maja tak nudne życia ze to wnosi jakieś emocje, zastrzyk adrenaliny. Potem się chwali kolega koledze :"wiesz jak dziś śmiesznie pocisnąłem kaczyńskiemu...boki zrywać"

ps. Nie lepiej walnac gibona?

Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Zgłoś
D................i 2011-11-17, 21:05
to kiedy zaloba narodowa ?
Zgłoś
grbgrb 2011-11-17, 22:04
Alik lat 64 Jarek lat 62 ...
Zgłoś
D4ron 2011-11-17, 22:15
@xiontZ,
Z grubsza masz rację. Ale jeśli chodzi o tego Pana, miałem okazję posłuchać go kilka razy na żywo.

Abstrahując od preferencji politycznych uważam, że ten człowiek jest niebezpieczny dla polski pod wieloma względami
*(co nie oznacza że on jedyny z działających obecnie czynnie polityków- nie tylko z PIS-u)

Ps. szkoda kota....
Zgłoś
u................k 2011-11-17, 23:04
lapps napisał/a:

no dziewczyny spieszcie sie. zamiast dresa mozecie miec prezesa

co ty. on woli koty
Zgłoś
s................s 2011-11-18, 12:25
Nie zdechł, a poległ. W sumie mógłby walnąć mu jakiś pomnik. Koty są ok.
Zgłoś
torro 2011-11-20, 0:24
Co Jaro bzyka,
jak nie ma Alika?

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Zgłoś
Anty Jude 2011-11-20, 13:07
Pomnik dla Alika!
Zgłoś
~Faper Noster 2011-11-20, 18:18 2

21 = 3 * 7
Zgłoś
W 2011-11-20, 18:44
ładny był ten Alik
Zgłoś
~Griszon 2011-11-23, 11:27
nope....
Zgłoś
ĸuń 2011-12-24, 16:00
Cytat:

Tuż przed świętami w domu na Żoliborzu pojawiła się kocica - pupil wabi się Fiona.

Jarosław Kaczyński nie kryje się z tym, że jest miłośnikiem kotów, dlatego gdy kilka tygodni temu zmarł Alik, jego współpracownicy od razu wiedzieli, że prezes wkrótce przygarnie inne potrzebujące zwierzę. Tak też się stało.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów