18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Kot Alik is dead
Sradowazy • 2011-11-16, 12:43
Cytat:

Los nie oszczędza prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego (62l.). W ciągu zaledwie kilku tygodni przegrał kolejne wybory, przeżył rozłam w swej partii, a teraz spotkała go wielka tragedia. Śmierć ukochanego kota. Choć prezes długo walczył o życie pupila, Alik (+12 l.) zgasł w ostatni czwartek.

– Tak to prawda, Alika już nie ma – potwierdził nam jeden ze współpracowników Kaczyńskiego. Kot był już wiekowy – w przeliczeniu na lata ludzkie miał ich 64 – ale prezes do końca wierzył, że Alik odzyska siły.

W lipcu ulubieniec prezesa przeszedł skomplikowaną operację w zwierzęcym szpitalu warszawskiej przychodni weterynaryjnej na Bemowie. Wszystko przez nerki zwierzęcia, które niemal przestały pracować. Doprowadziło to do ciężkiej niewydolności całego organizmu. Kot przebywał pod okiem najlepszych specjalistów, a zabieg przeprowadził sam dyrektor zwierzęcej kliniki. Kaczyński pomimo natłoku obowiązków odwiedzał kociaka niemal codziennie, aby sprawdzać stan jego zdrowia. Nic dziwnego, obaj byli ze sobą bardzo zżyci. – Kiedy wieczorem wracam do domu, Alik wpija mi się w nogę i tak chodzę z nim, uwieszonym na łydce, po mieszkaniu albo siedzę przy biurku, gdy pracuję, aż pójdę spać – opowiadał nam o Kaczyński o swoim kochanym kocie. Prezes przyznał też, że pozwalał Alikowi spać w nogach.

Niestety ten czas przeminął już na zawsze, a po ukochanym pupilu pozostaną jedynie miłe wspomnienia.

Żródło

status użytkownika Jaroslaw Kaczyński zmienil sie z "w zwiazku" na "wolny"
Zgłoś
m................a 2011-11-16, 13:24 7
Zgłoś
Jutub 2011-11-16, 15:09 3
na Wawel !
Zgłoś
~tip.top 2011-11-16, 15:11 4

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
lapps 2011-11-16, 15:11 7
Sradowazy napisał/a:

no dziewczyny spieszcie sie. zamiast dresa mozecie miec prezesa

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
BrunerOvned 2011-11-16, 15:45
Teraz stawiamy Jarosławowi krzyż pod balkonem. I niech spróbuje go ruszyć!

A kot?

NA WAWEL Z NIM!

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
D4ron 2011-11-16, 16:21

NA WAWEL !!
Zgłoś
Rafal1757 2011-11-16, 16:30 10
podobno w ostatnich dniach życia zaczął wariować. Zdobyłem tego super tajnego gifa i wstawiam tu jako dowód.
Zgłoś
v4mpyre 2011-11-16, 16:59 1
Sradowazy napisał/a:

Ja bym powiedzial "To skomplikowane"
Zgłoś
Lew 2011-11-16, 17:28
a leczenie kotka było za nasze pieniądze....taaaaadam
Zgłoś
S.O.A.D. 2011-11-16, 17:48
upadek Kaczyńskich... marzenia się spełniają.

i uprzedzam napinaczy: nie mam nic do PiS-u jako ugrupowania, ale partię tworzą ludzie. Za czasu kaczorów, PiS był chujowy. i na razie dalej jest chujowy.

KOT NA WAWEL!

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
Samilo 2011-11-16, 18:05
dobrze że przegrali wybory bo z żałoby narodowej nie wygrzebalibyśmy się do końca świata
Zgłoś
Takeda 2011-11-16, 18:17
Widać kot wreszcie sobie uświadomił, że pora dać sobie z tym wszystkim spokój. Ciekawe, kiedy i jego pan dojdzie do takiej konkluzji?

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
Lechu1234 2011-11-16, 18:39 2
A ja uważam, że to normalne, że gość przeżywa śmierć kota, bo jak miał go od 12 lat to mógł się przyzwyczaić, a poza tym nie on nakręca info o tym, że ten kot zdechł tylko media.
Zgłoś
Pener 2011-11-16, 19:07
wprowadzić żałobę narodową!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów