Poszukiwany bandyta, Jeremiasz, winny jest wielu zbrodni, a w szczególności wyjadania masła z lodówki (recydywa) i pozostawianiu fekalii w zamrażalniku. Nie bądź obojętny, schwytajmy dziada!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Poszukiwany bandyta, Jeremiasz, winny jest wielu zbrodni, a w szczególności wyjadania masła z lodówki (recydywa) i pozostawianiu fekalii w zamrażalniku. Nie bądź obojętny, schwytajmy dziada!
Za jedyne dwa tysie rubli, to nie opłaca mi się go szukać.
Spokojnie, Internauci jak zwykle nie zawiodą.
Making them suffer is an art.
I like bad things and I do them very well.
mam tylko nadzieje ze ktos to wstawił na sadola tylko po to by udowodnić że każde gówno może wyjść z poczekalni
ale kurwa nieśmieszne
widocznie limit (chyba) 10 piw do puszczenia na główną, już dawno się skończył czas, że na sadisticu siedzieli tylko ludzie, którzy się naprawdę bawili tą zawartością serwera, a nie każdy, co miał chęć
widocznie limit (chyba) 10 piw do puszczenia na główną, już dawno się skończył czas, że na sadisticu siedzieli tylko ludzie, którzy się naprawdę bawili tą zawartością serwera, a nie każdy, co miał chęć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów