📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mógł mu nóż włożyć, kot pochlastałby sobie łapki i bylby spokoj
@up
Jak byś powiedział, że islamista terrorysta imigrant by tak poharatałby sobie łapki, postawiłbym piwo. A tak nie ma piwa
Jak byś powiedział, że islamista terrorysta imigrant by tak poharatałby sobie łapki, postawiłbym piwo. A tak nie ma piwa
Proszę...
Gdyby zamiast kota był jebany ciapak machający łapami, podłożyłbym mu nóż, żeby sobie łapy poharatał
Ten kot kradnie listy zaadresowane do właściciela. Podła gnida.
@up
kto do ciapatych wysyła listy jak oni czytać nie umieją
A jak niby mają się nauczyć czytać, skoro za każdym razem listy są bombowe.
A na arabskiej poczcie też nie umieją czytać i wysyłają do pierwszego z brzegu mahmeda
instagram.com/p/8UY0kGDE1k/?taken-by=maciukrk
Przeżywacie jakbyście nigdy z kotem i psem nie żyli pod jednym dachem i nie znali usposobienia zwierząt domowych, nawet rybki akwariowe można drażnić (takiego skalara, bojownika), zwierzę się chce bawić, ewentualnie "broni swojego domu".
mam_racje napisał/a:
Przeżywacie jakbyście nigdy z kotem i psem nie żyli pod jednym dachem
To znaczy z żoną i córką
zwdzawada napisał/a:
jestem osoba eksperymentalna mam czasem takie schizy ze lezac w lozku mam ochote zdoic sie na siebie stoi my pyda pelen pecherz i zaczynam szczac na siebie w lozku..
maciukrk napisał/a:
Tak samo sie zachowuje kot tam gdzie ja poczte nosze jebany diabel
wrzucasz listy przez kocie drzwiczki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów