18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Kot morderca.
poligon6 • 2019-12-06, 14:30
Kot wskoczył do wózka i udusił 9-miesięczne niemowlę

Do tragedii doszło w rejonie lipowieckim obwodu winnickiego na Ukrainie. 22-letnia Snezana zostawiła przed domem wózek, w którym spała jej 9-miesięczna córka. Gdy po kilku chwilach wróciła, aby sprawdzić, czy z dzieckiem wszystko w porządku, zauważyła wyskakującego z wózka kota. Dziecko było martwe.

- Dziecko było dobrze ubrane. Kiedy przyjechaliśmy, wciąż było ciepłe. Znaleźliśmy je w stanie śmierci klinicznej – poinformowała pielęgniarka Halyna Zakharchuk.

Według policji, kot wskoczył do dziecięcego wózka, bo chciał się w nim ogrzać. Następnie położył się na twarzy śpiącego niemowlęcia, w wyniku czego nie mogło ono oddychać.

A wam jakie psikusy w tym roku zrobiły domowe zwierzaki?

wiadomosci.radiozet.pl/Swiat/Kot-udusil-niemowle.-Zwierze-wskoczylo-do...
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S................r 2019-12-06, 21:48 1
patitati napisał/a:

Poligon draniu, fantastyczny temat - miód na moje serduszko. Piwko dla kota. Teraz tylko czekać na lamenty pizdowatych tatusiów wczuwających się w rolę.

Jeszcze jak kiedyś bawiły mnie te twoje prowokacje, to już się to nudne robi. Wysil się trochę i zaskocz nas następnym razem. Trzymam kciuki.
Zgłoś
donkapusta 2019-12-06, 22:09 5
MaciejLubicz napisał/a:

Kot został już zatrzymany

Do kontekstu sytuacji ten bardziej pasuje:

Zgłoś
~Dostojny 2019-12-06, 22:42
SupremeLeader napisał/a:

Wysil się trochę

"Tego akurat nie mogę dla Ciebie zrobić"
Zgłoś
matikesi 2019-12-06, 23:28 2
Moja siora miała dziś pojebaną akcje. Labrador zgniótł łeb kotełowi bo mu zaglądał do michy, z tego co mówiła w sekundę kota nie było ani nawet nie kwiknął.
Zgłoś
T0B1 2019-12-07, 0:44
Pozdrawiam kociary, które ubóstwiają swoje kotki ponad wszystko - bo są ładne, a na pewno nie wierne. A jak facet oceni laskę z wyglądu to już jest podłą świnią.

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
racing 2019-12-07, 13:10 2
matikesi napisał/a:

Moja siora miała dziś pojebaną akcje. Labrador zgniótł łeb kotełowi bo mu zaglądał do michy, z tego co mówiła w sekundę kota nie było ani nawet nie kwiknął.

Miska piwa dla labradora zachował instynkt Wspaniałe psy, mądre i łatwe do ułożenia. Zawsze mam uśmiech na twarzy gdy ktoś obcy wchodzi na podrowko a piesek biegnie do niego szczekając jak prawdziwy agresor Agresji w tym nie ma ale mi daje sygnał, że coś jest nie tak oraz nie muszę się martwić, że upierdoli rękę listonoszowi jak popierdolony pitbull czy amstaff Wystarczy krzyknąć zostaw, leż i piesek nagle spokojny
Zgłoś
DzidaZawodnik 2019-12-07, 13:39
Ale kurwa wał. Ukraińcy mają we kri zabijanie niemowląt, więc milicja przymknęła oko na tą śmieszną wersję wydarzeń.
Zgłoś
Imperator_Jan 2019-12-07, 14:29
Napisałem komentarz do jebanego debila patichuj na górze komentarzy i jakiś moderator PIZDA usunął mój post a post tego psychopaty dalej wisi. Pojebało was tam w tej moderacji?
Zgłoś
~Dostojny 2019-12-07, 15:52
Imperator_Jan, Wyluzuj trochę, bo nie chodziło o Twój wpis, tylko o ten który zacytowałeś.
Zgłoś
X................3 2019-12-08, 2:12
Nienawidzę kotów, z każdym tematem na Sadisticu ta nienawiść się pogłębia.
Zgłoś
j................o 2019-12-09, 14:07
racing napisał/a:

Miska piwa dla labradora zachował instynkt Wspaniałe psy, mądre i łatwe do ułożenia. Zawsze mam uśmiech na twarzy gdy ktoś obcy wchodzi na podrowko a piesek biegnie do niego szczekając jak prawdziwy agresor Agresji w tym nie ma ale mi daje sygnał, że coś jest nie tak oraz nie muszę się martwić, że upierdoli rękę listonoszowi jak popierdolony pitbull czy amstaff Wystarczy krzyknąć zostaw, leż i piesek nagle spokojny

Nie zesraj się z tym swoim gównojadem. Chuj mu w dupę i kaszanka. Koty są zajebiste a psy to kurwy i cwele.

Xson33333 napisał/a:

Nienawidzę kotów, z każdym tematem na Sadisticu ta nienawiść się pogłębia.

Bo jesteś tępym chujem. Ja psów po prostu nie lubię bo też są tępymi chujami. Ale żeby nienawidzić? Jakiegoś zwierzaka bo nie jest kurwą lizusem spierdoliną? To trzeba mieć zdrowo nasrane pod kopułą.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem