📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak wygrywasz to jesteś kimś. Masz tysiące nowych fanów. A jak ci się noga podwinie to jesteś nikim, śmieciem. Tak było z Małyszem, Borucem, Otylią, Dudkiem i tak niestety będzie również z Piotrkiem Żyłą.
Polska mentalność się tu uwidacznia.
Polska mentalność się tu uwidacznia.
Jak zacznie wygrywać to będą go ludzie po dupie lizać, do zdjęć się ustawiać, na Facebooku like'ować fanpejdże, pisać patriotyczne teksty i robić w chuj obrazków. Jebani kibice sukcesu, pijawki zasrane, nieudacznicy i niewdzięcznicy, nic w życiu nie osiągną to albo przypisują sobie sukcesy innych, albo gnoją kogoś zdolnego gdy podwinie mu się noga. Ech, idę do apteki po maść...
Ktoś mi to streści? Bo niechce mi sie słuchać tego anorektyka w niszowym sporcie.
@up
a pierdolił coś o tym, że przygłupy wpisują swój iloraz inteligencji w nicku
a pierdolił coś o tym, że przygłupy wpisują swój iloraz inteligencji w nicku
ale szczerze mówiac to się nie dziwię, że wszyscy na Żyłę źli. To on sknocił skok, gdyby skoczył 130m to byłby medal. To jest sport i to na tym polega - wygrywaniu.
Lares86 napisał/a:
Ktoś mi to streści? Bo niechce mi sie słuchać tego anorektyka w niszowym sporcie.
Siebie czyli też nie słuchasz? Niszowy to Ty jestes i Twoje posty
Dawać Tomisława Tajnera!!
Lares86 napisał/a:
@Zofar
OOkurwa, ale mi dojebałeś.... Ciula.
Tobie już dopierdalać nie trzeba . Jedyny sport jaki uprawiasz to websurfing i handjobing
Ale mnie zdziwiliście, na sadistic taki pozytywny materiał. Ja za Żyłe trzymam kciuki, pozytywny chłopak.
Polaczki... Polaczki.. A ja widzę pierwszy raz drużynę. Widziałem wypowiedzi wszystkich Stocha,Kota,Ziobry i Kruczak... żaden z panów nie powiedział że to wina Żyły i każdy go bronił, a właśnie to jest drużyna.. na dobre i na złe.. I jest niski ukłon dla tych panów bo dali dużo radości na Igrzyskach
Żyła od kiedy zaczął gwiazdorzyć i dokonywać samogwałtu nad własnymi wypowiedziami to przestał dobrze skakać i tyle w temacie.
MRseqel napisał/a:
Polaczki... Polaczki.. A ja widzę pierwszy raz drużynę. Widziałem wypowiedzi wszystkich Stocha,Kota,Ziobry i Kruczak... żaden z panów nie powiedział że to wina Żyły i każdy go bronił, a właśnie to jest drużyna.. na dobre i na złe.. I jest niski ukłon dla tych panów bo dali dużo radości na Igrzyskach
Takich drużyn jest dużo tylko w naszym kraju liczą sie dopiero Ci którzy coś osiągnął i media nimi zainteresują polske . Wtedy politycy daja kase obiecują góry mury .
A ja mam wyjebane na Wasze kibicowanie, nie po to się idzie żeby przegrywać, gdyby żyła był taki zajebisty to by był co najmniej w pierwszej dziesiątce, za Małysza był Mateja którego wszyscy mieli w dupie, Piotruś sobie wyrobił taki poklask swoimi wypowiedziami sympatczyny chłopak może coś z niego będzie wiecej a do kurwy nędzy tak ciężko powiedzieć że spierdolił ? Przez te wasze zcebulaczone gardła to nie może przejść ? Jak włączam telewizor to oczekuje że będą najlepsi i się doczekałem Złotego Stocha a reszte mam głęboko w dupie, zawsze się liczyli zwycięzcy jak o tym z historii nie wiedzie to polecam wrócić do książek ale niestety u nas w kraju obchodzi się rocznice nie zwycięstw tylko smutnych porażek na które i tak 95% społeczeństwa ma wyjebane. Polecam książkę Ziemkiewicza ,,Polactwo'' zdrowego rozsądku Wam kurwa trzeba. To była olimpiada a nie podrzędne skoki w wypizdowie małym na kartonowej skoczni gdzie z radości że ktoś w ogóle skoczył należą mu się honory.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów