📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Mój 12kg chrupek schroniskowy, na ulicy warszawy wychowany opierdala koty jak komara. Trwa to nie więcej jak 5s, po prostu dopada i łamie kark. Póki zagryza dzikie to mam luz, ale w mieście jest zawsze ryzyko że domowego puszonego na spacer dopadnie,
Najlepsze jest to że jak kot spierdala to go dojeżdża, a jak kot stoi i "zaczynają gadać" to często odpuszcza i zdążę go zawołać .
Najlepsze jest to że jak kot spierdala to go dojeżdża, a jak kot stoi i "zaczynają gadać" to często odpuszcza i zdążę go zawołać .
Corradolicious napisał/a:
Przyprowadź swoją starą i siostrę to ci pokażę jakim pedałem jestem
Pomożesz dobrać torebkę do butów, poprawisz makijaż, przekonasz, że anal jest ok tylko trzeba uważać na hiva jak się jest w twojej sytuacji?
Swinkwizytor napisał/a:
Poligon cie to pies musiał w jaja ujebac. Dobry szczeniak kota zaj***l i tyle. Miłe dla oka.
Pierdolicie Hipolicie.
Pchlarza tylko uśpić bo dalej będzie się rzucał do wszystkiego włącznie z ludźmi.
Podobnie jak mam z ludźmi szmaciarzami pod tym względem, mam też ze zwierzętami coś lub ktoś nie umie się dostosować do zasad panujących w domu, kraju.. Nie, to nie
Dorik napisał/a:
wszystko wszystkim ale koty nie należą do naszej fauny i nie powinny byc wypuszczane samopas. Polują na nasze gady i płazy miedzy innymi ktore sa pod ochrona. Wszystkie siersciuchy chodzące bez wlasciciela powinny byc odstrzeliwane
Nie to co żbiki i rysie. ale latajace luzem koty jebać szpadlem to sie zgadza. zabijesz takiego to ocalisz kilkanascie innych dzikich zwierząt.
Corradolicious napisał/a:
Przyprowadź swoją starą i siostrę to ci pokażę jakim pedałem jestem
A jak sa po zmianie płci? U nich to rodzinne.
ale niektorzy maja bol dupy... jak kot lapie rzadkie ptaki czy gady, ssaki to jest ok ale jak pies dopada kota czy goni sarne i ta sie przegrzewa po 150-200 metrach to ojojojojojoj uspic ojojojoj
No i glanc. Jebać koty, koty to kurwy. Psa tego konkretnego też w pizdu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów