📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
kot na wsi to jeszcze zrozumiem.. łapie myszy na coś się przydaje, ale kot w domu w mieście to całkowite marnotrawstwo powietrza, karmy itd. Jedyne do czego się przydają to sytuacje kiedy wchodzę to mieszkania jakieś laski i widzę 3 koty to wiem, że to stuknięta stara panna i powinienem czym prędzej opuścić lokal.
Kurwa rzygać się chce...
Kurde zamiast to zestrzelić, albo czymś strącić to beke cisną z tego, a pchlarz wyjebane i tak.
SirMajkel napisał/a:
kot na wsi to jeszcze zrozumiem.. łapie myszy na coś się przydaje, ale kot w domu w mieście to całkowite marnotrawstwo powietrza, karmy itd. Jedyne do czego się przydają to sytuacje kiedy wchodzę to mieszkania jakieś laski i widzę 3 koty to wiem, że to stuknięta stara panna i powinienem czym prędzej opuścić lokal.
Czyli jak każde domowe zwierzę. Dajmy na to psa - śmierdzi, hałasuje, trzeba z nim wychodzić na spacery, całkiem sporo je a nic nie robi pożytecznego.
fdM napisał/a:
Czyli jak każde domowe zwierzę.
A żona?
fdM napisał/a:
Dajmy na to psa - śmierdzi, hałasuje, trzeba z nim wychodzić na spacery, całkiem sporo je a nic nie robi pożytecznego.
Przy okazji też broni domu/posesji przed obcymi... Faktycznie, nic pożytecznego. Wiadomo, że to kwestia rasy, ale w przypadku kotów każda rasa(udomowionych) jedyne co zrobi to ucieknie i zostawi cię na pastwę losu.
PS Każde zwierze śmierdzi, kiedy się go nie myje.
TB303 napisał/a:
Przy okazji też broni domu/posesji przed obcymi... Faktycznie, nic pożytecznego.
Teoretycznie tak i pewnie czasami się to sprawdza, ale praktycznie raczej sprowadza się do straszenia (lub nawet podgryzania) zaproszonych osób. Zagrożenie tego typu to skrajność i zdecydowanej większości osób nigdy nie spotka - bez względu czy mają psa, kota, węża czy chomika.
Do pieca bym wsadził w ten sam dzien.
Napisałabym coś ale tu się mnie obraża
Powiedzcie mi lepiej co trzeba mieć we łbie żeby trzymać psy o gabarytach Husky czy jakieś owczarkowate na 16 kurwa piętrze w bloku. Jak wyłażę z windy i potem z klatki schodowej to idę jak pierdolony Adaś Miauczyński z Dnia Świra z łapskiem zaciśniętym na nosie bo już czuję ten smród... bo żodyn debil nie pójdzie 50 metrów dalej ze swoją jebaną wycieraczką się zeszczać i zesrać tylko zaminuje teren w promieniu dwóch kroków dookoła drzwi wejściowych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów