📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dlaczego nie strzelają to tego chujostwa? A to Indie, tam mają kije do obrony.
Pajan napisał/a:
Dlaczego nie strzelają to tego chujostwa?
W tamtym regionie mieszkańcy mają takie prawa jak ludzie, więc ONZ zabrania strzelania
Nie tak dawno na sadistic jakieś cymbały spuszczały się miłosnym nasieniem nad zamkniętym w klatce kociakiem. Tak właśnie wygląda kicia w Indiach, łby urywa, dzieci porywa, pedałów pokrywa. Przyroda to nie qrwa bajka z głosem Krystyny Czubówny w tle tylko ostra napierdalanka o życie. Zdecydowanie w tym starciu kibicuję ciapatym, niech złapią albo odstrzelą skurwysyna, lepiej oczywiście pochwycić, ale tak na prawdę chuj z nim
I męczą brudasy takie piękne zwierzę ....
Aiden86 napisał/a:
Nie tak dawno na sadistic jakieś cymbały spuszczały się miłosnym nasieniem nad zamkniętym w klatce kociakiem. Tak właśnie wygląda kicia w Indiach, łby urywa, dzieci porywa, pedałów pokrywa. Przyroda to nie qrwa bajka z głosem Krystyny Czubówny w tle tylko ostra napierdalanka o życie. Zdecydowanie w tym starciu kibicuję ciapatym, niech złapią albo odstrzelą skurwysyna, lepiej oczywiście pochwycić, ale tak na prawdę chuj z nim
Jakież to kurwa ludzkie. Rozpychać się łokciami,tylko po to aby sobie odbyt zadowolić.
To tak jakbyś ty,wybudował sobie chatę na terenach gdzie żyją aligatory od setek tysięcy lat i miał pretensje,że mu bydlaki wybijają zwierzynę w obejściu.
Kurwa,zwyczajnie nie.
Nie jestem żadnym ekozjebem,ale w takich sytuacjach zawszę kibicuję przyrodzie. Jebać ludzkość,zjebany wirus w organizmie ziemi.Jak nie sami,to nas natura zajebie.
Mam nadzieję że zanim odjebali kociaka,zabrał że sobą choć jednego Homo-sapiens.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów