📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
petru23 napisał/a:
nawet fajna. Trochę żydówką zalatuje z pyska ale robiłby
One są dobre w łóżku to te co przyjmują kloca na klatę ty chyba jakiś nie doświadczony ?
Takiemu to wolno, a spróbujcie ugryźć jakąś babkę w cyca to zaraz że molestowanie.
nienawidzę kotów, śmierdzą ( i nie pierdolcie ci co macie że nie, zawsze jak się wchodzi na chatę gdzie jest kot to czuć, mniej więcej ale jebie) i skurwysyny są wredne, łasi się, drapiesz go a on upierdzieli i ucieknie albo tak jak tu
Up: nie wiem nigdy nie próbowałem wyruchać kota
Jak ja uwielbiam debili, którzy za wcześnie odstawiają kocięta od matki albo zwyczajnie nie potrafią zapanować nad zwierzakiem. Potem przychodzisz jako gość do domu, w którym jest taki niezsocjalizowany skurwysyn i musisz stale oglądać się przez ramię, bo nie wiadomo kiedy wskoczy ci na głowę z pazurami. Nawet bezpańskie dachowce są bardziej przyjazne niż niektóre rozpieszczone Whiskasami, domowe skurwysyny. Pierwszy przykład zza płotu. Gdy idę do sąsiada na kawę to mam jak w banku, że wrócę pogryziony, bo ten jego rudy popierdoleniec startuje do wszystkich, nawet domowników. U mojej ciotki też, powalona kocica rzuca się z pazurami na każdego bez powodu. U znajomej - friendzone lvl 9999 - łaciaty demon siedzi na kredensie i łypie na całe otoczenie. Gdy Magda chce go przenieść do innego pokoju, stroszy się i syczy jakby był rażony prądem. Na chuj takie coś w domu trzymać?
Szkoda, że nie ma trzeciej powtórki bo nie mam przycisku play do filmiku
Sam bym gryzł.
ja bym ruchał
petru23 napisał/a:
nawet fajna. Trochę żydówką zalatuje z pyska ale robiłby
Znowu bezmyślny rasista.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów