📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak go wcześniej kitajec napierdalał tą szczotką regularnie, to nie ma co się dziwić takiej reakcji sierściucha.
Myszowate miało być na farsz do koteła i sierściuch o tym się dowiedział lecz nikt nie wie z kąd.
Sierściuch ma przejebane bo urodził się w kitajskim gównokraju. Już pewnie tyle razy wpierdol obskoczył że jak zobaczył tego debila z kijem to dostał ataku paniki.
Brawo za dobrą ocenę sytuacji. 100% przed jebnietym chinolem spierdalał
Kot zajebie wszystko co jest mniejsze od niego. To łowca doskonały ma to w genach. Inaczej nie był by kotem. Ale wiekszemu uzbrojonemu w miotłę dałnowi co robi takie kurwa zamieszanie z podowu myszy gdzie sam wpierdala robaki nie da rady
Przynajmniej nie zdradził gdzie kitajec schował trawkę
Koty.. Kurwa jak ja ich nienawidzę.
Kot spierdolil spod stolu bo wiedzial ze jest nastepny w kolejce do wpierdolu
Widać że ten kot jakiś podkarmiony, pewnie do gara pójdzie niedługo.
Biały kot powinien zostać spierdolony ze stanowiska w trybie natychmiastowym.
Pozdro Helman. Tyle razy widziałem, jak psy wyzywano od głupich niepotrzebnych sierściuchów, a psiolubni użytkownicy mieli to gdzieś. Tutaj Helman napisał, że koty to cioty i od razu zleciała się banda ludzi (zapewne dziwna w realu) . Są koty, które są spoko, ale jeśli ktoś chce powiedzieć, że to wnerwiające ścierwo jest lepsze od psa, to jest to tylko i wyłącznie jego opinia. Buziole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów