📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
jak go wcześniej kitajec napierdalał tą szczotką regularnie, to nie ma co się dziwić takiej reakcji sierściucha.
Myszowate miało być na farsz do koteła i sierściuch o tym się dowiedział lecz nikt nie wie z kąd.
Sierściuch ma przejebane bo urodził się w kitajskim gównokraju. Już pewnie tyle razy wpierdol obskoczył że jak zobaczył tego debila z kijem to dostał ataku paniki.
Brawo za dobrą ocenę sytuacji. 100% przed jebnietym chinolem spierdalał
Kot zajebie wszystko co jest mniejsze od niego. To łowca doskonały ma to w genach. Inaczej nie był by kotem. Ale wiekszemu uzbrojonemu w miotłę dałnowi co robi takie kurwa zamieszanie z podowu myszy gdzie sam wpierdala robaki nie da rady
Gorzej jak halman
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Koty.. Kurwa jak ja ich nienawidzę.
Kot spierdolil spod stolu bo wiedzial ze jest nastepny w kolejce do wpierdolu
Widać że ten kot jakiś podkarmiony, pewnie do gara pójdzie niedługo.
Biały kot powinien zostać spierdolony ze stanowiska w trybie natychmiastowym.
Pozdro Helman. Tyle razy widziałem, jak psy wyzywano od głupich niepotrzebnych sierściuchów, a psiolubni użytkownicy mieli to gdzieś. Tutaj Helman napisał, że koty to cioty i od razu zleciała się banda ludzi (zapewne dziwna w realu) . Są koty, które są spoko, ale jeśli ktoś chce powiedzieć, że to wnerwiające ścierwo jest lepsze od psa, to jest to tylko i wyłącznie jego opinia. Buziole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów