wyobrażacie sobie teraz sytuację że wycieka info iż wirus to była tylko medialna ściema.. megabeka z frajerów
Nic by nie było, powstaliby fani teorii spiskowej, że rządy ukrywają pandemie żeby zdepopulować ludzi a lekarze w przyczynach zgonu celowo wpisują zawał itd.
Ludzie zacznijcie myśleć samodzielnie i wyciągać własne wnioski. Gdybyście nie mieli TV w domach to też byście srali w gacie ze strachu przed pandemią ? Widzicie gdzieś stosy trupów na ulicach ?
Jebani maseczkowi prawilniacy! Bezsens goni bezsens i absurd goni absurd ale sami się oszukujecie że w to wierzycie bo tak trochę głupio się wycofać zwłaszcza jak się wzięło preparat medyczny który jest bezpieczny ( O cholera nigdzie nie mówią że całkowicie bezpieczny!) Lepiej wyprzeć tą myśl jak najdalej od siebie!
Wolę piwo postawić Halmanowi niż autorowi takiego tytułu.
Ludzie zacznijcie myśleć samodzielnie i wyciągać własne wnioski. Gdybyście nie mieli TV w domach to też byście srali w gacie ze strachu przed pandemią ? Widzicie gdzieś stosy trupów na ulicach ?
Jebani maseczkowi prawilniacy! Bezsens goni bezsens i absurd goni absurd ale sami się oszukujecie że w to wierzycie bo tak trochę głupio się wycofać zwłaszcza jak się wzięło preparat medyczny który jest bezpieczny ( O cholera nigdzie nie mówią że całkowicie bezpieczny!) Lepiej wyprzeć tą myśl jak najdalej od siebie!
wyobrażacie sobie teraz sytuację że wycieka info iż wirus to była tylko medialna ściema.. megabeka z frajerów
Wciągu minionego roku w PL zmarło około 150k rodaków więcej niż w latach minionych do IIWS, więc skończ pierdolić głupoty. Lepsze scenario byłoby gdybyś zaczął swój wywód słowami, a teraz wyobraźcie sobie że jestem idiota.
Wciągu minionego roku w PL zmarło około 150k rodaków więcej niż w latach minionych do IIWS, więc skończ pierdolić głupoty. Lepsze scenario byłoby gdybyś zaczął swój wywód słowami, a teraz wyobraźcie sobie że jestem idiota.
Ale wiesz, że większość nie zmarła na covid, tylko na brak odpowiedniej opieki medycznej przez te "pandemię"?
Ale wiesz, że większość nie zmarła na covid, tylko na brak odpowiedniej opieki medycznej przez te "pandemię"?
Lol, czyli szpitale były w 100% zapchane zdrowymi pod tlenem?
Lol, czyli szpitale były w 100% zapchane zdrowymi pod tlenem?
Teleporada raka wybada..
nie uwazam ze trzeba sie biec i szczepic gdy nie jest sie w grupie zwiekszonego ryzyka ale kurwa maske nosic do chuja tez przeszkadza
wiec polecam spierdalac do lasu i nie korzystac z dobr publicznych zwlaszcza szpitali i zwlaszcza kiedy potrzebna jest pomoc lekarska
bo przeciez choroby nie istnieja....
Widzicie gdzieś stosy trupów na ulicach ?
Moja 86 letnia mama mieszka w bloku, ma sąsiadów z każdej z czterech stron. W każdym z 3 mieszkaniach zmarła jedna osoba, a w tym czwartym gość spędził sporo czasu pod tlenem. Było to rozciągnięte w czasie ale moja mama traktuje Covid poważnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów