📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jednego debila mniej na tym świecie
Niechaj dzisiejsza młodzież ( i nie tylko ) ćpa specyfiki niewiadomego pochodzenia.
Będzie więcej takich filmów.
Coś pięknego to zobaczyć.
Będzie więcej takich filmów.
Coś pięknego to zobaczyć.
Nie wykonuj pracy, na której się nie znasz. Możesz zlecić to Nam ! Zadzwoń teraz ... a nie pożałujesz
Dla stałych klientów atrakcyjne rabaty!
Dla stałych klientów atrakcyjne rabaty!
1:06 posłuchajcie dobrze , ona coś mówi w stylu: żeby szybko do lekarza .
I od razu ten filmik trafia do moich ulubionych. Mistrzowskie cięcie.
Dobrze ze nagrala zamiast opaske uciskowa zalozyc.. ale inaczej nie byloby filmu.. brawo
01:35 - Czego płacze? Powinna się cieszyć, że się ćpuna i debila z domu pozbyła.
Zwróćmy uwagę na artystyczny wymiar wydarzenia. Szyba jest metaforą sytemu zniewalającego jednostkę. Nasz bohater jest symbolem jednostki walczącej z systemem, który w ostateczności pokonuje bohatera składającego swe życie w ofierze. ważna tutaj jest dynamika akcji , odpowiednia scenografia , efekty specjalne.. jest też motyw religijny - owe słynne "Bóg jest wielki" wypowiedziane w pięknym języku pustynnych nomadów.
Ale ja kurwa pierdolę.
Jebać debila.
Ale ja kurwa pierdolę.
Jebać debila.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów