📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Czyli jednak będzie spał od ściany. I po co było odrywać królową od składania jaj?
Choroba wściekłych krów jednak się przenosi na maciory.
Sam byś płakał jakby cię wściekła locha dopadła.
Chłop płacze, bo wie, że teraz na zgodę ja musi wyruchać.
Chłop płacze, bo wie, że teraz na zgodę ja musi wyruchać.
Już myślałem w jednym momencie że jakieś BJJ tam weszło ))
I cały "szacun" na dzielni i wizerunek wielkiego "maczo-gangsta" poszedł się jebać A wiadomo, jakie to w tych środowiskach jest ważne, nie zdziwiłbym się, jakby strzelił samobója po wszystkich upokorzeniach, jakich pewnie doznał na ulicy po publikacji tego nagrania.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
I cały "szacun" na dzielni i wizerunek wielkiego "maczo-gangsta" poszedł się jebać A wiadomo, jakie to w tych środowiskach jest ważne, nie zdziwiłbym się, jakby strzelił samobója po wszystkich upokorzeniach, jakich pewnie doznał na ulicy po publikacji tego nagrania.
Masz 100 % rację ! Też tak obstawiam.
On już płacze bo wie że na faweli nie będzie miał życia i w zasadzie samobój juz pewny...
Polać mu !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów