temu strona SADISTIC służy nawet jeśli jest juz tylko cieniem samej siebie?
uwalnianiu koziołków?
co następne? przerażony kotek na drzewie czy skomlący szczeniaczek jamniczka?
serio piwna dzieciarnio? temu strona SADISTIC służy nawet jeśli jest juz tylko cieniem samej siebie?
uwalnianiu koziołków?
nikt Ci nie karze oglądać koleszko
KAŻE kurwa, ortografia się kłania
nikt Ci nie karze oglądać koleszko
jak juz coś to każe...
wrzucasz? to odpowiadasz za treść którą wrzucasz więc nie pieprz mi że nie muszę oglądać bo mogę i mogę sie wypowiedzieć; ten materiał nie wpisuje się w linię tej strony nawet po jej "reformacji" bo zaniża jej i tak już niski poziom. Jesteś tutaj trochę krócej ode mnie więc wiesz o czym mówię. I jestem skłonny przypuszczać że robisz to specjalnie; upierdalasz byle gównem stronę dla jej upierdolenia. Ale gadaj sobie zdrów Halu; dzieciaki i tak dadzą piwa za koziołka wbijając gwoździe do tej trumny...
serio piwna dzieciarnio?
uwalnianiu koziołków?
Faktycznie chujoza...
Nie to co niżej - stary, dobry Sadol przepełniony bólem i krwią:
Np "Gramofon z kartonu"...?
Proszę bardzo: sadistic.pl/gramofon-z-kartonu-vt395587.htm
A może gołąbek biegający z reklamówką...?
Mówisz i masz: sadistic.pl/golab-z-dodatkiem-vt325658.htm
A może pierdzący konik...?
Też jest: sadistic.pl/jak-kon-spi-to-kon-vt456701.htm
Pół minutowy poradnik jak głaskać jebanego kanarka...? Wasze życzenie jest moim rozkazem: sadistic.pl/wymasuj-ptaka-vt455466.htm
Dla wybrednych jest i nawet małpka: sadistic.pl/tak-wyglada-zdziwiona-malpa-vt473230.htm
No i na zakończenie - ulubione koteczki: sadistic.pl/kocie-trolowanie-vt219268.htm
A teraz kochane dzieci powiedzcie mi, kto tyle takiego gówna na Sadola nawrzucał, co...? No kto...?
Faktycznie chujoza...
Nie to co niżej - dobry, stary Sadol przepełniony bólem i krwią:
Np "Gramofon z kartonu"...?
Proszę bardzo:
A może gołąbek biegający z reklamówką...?
Mówisz i masz:
A może pierdzący konik...?
Też jest:
Pół minutowy poradnik jak głaskać jebanego kanarka...? Wasze życzenie jest moim rozkazem:
Dla wybrednych jest i nawet małpka:
No i na zakończenie - ulubione koteczki:
A teraz kochane dzieci powiedzcie mi, kto tyle takiego gówna na Sadola nawrzucał, co...? No kto...?
No jak to kto, najwiekszy cwel i wrzód na zdrowym organizmie tego portalu
więcej nie znalazłeś? rzeczywiście chujowych tematów nawrzucałem od chuja przez ponad 10 lat... dupsko cię boli o te "motocykle nie dla biedaków i ich właścicieli z pasją".
Trafiłem w punkt i cała tajemnica.
Pozdrawiam pierwszą sadolową motopipkę która zrobiła oficjalny coming out...
więcej nie znalazłeś? rzeczywiście chujowych tematów nawrzucałem od chuja przez ponad 10 lat... dupsko cię boli o te "motocykle nie dla biedaków i ich właścicieli z pasją". Trafiłem w punkt i cała tajemnica. Pozdrawiam pierwszą sadolową motopipkę która zrobiła oficjalny coming out...
serio piwna dzieciarnio?
uwalnianiu koziołków?
Czyli wolisz baby z kutasami, sranie do ryja, walenie w dupe upośledzonych karłów murzynów po wypadku samochodowym? Lubisz stulejki?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów