Dla niepoznaki przebrał się za Ukrainke ale i tak dostał. BTW Wie ktoś coś o naszej Warszawie? W złotych tarasach podobno masa ciaptych i murzynów. Śpią tam. Podobno zdarzało się, że ludziom z talerzy jedzenie zabierali.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko czekać aż takich filmików będzie wiecej
Szkoda, że jakaś Julka nie stała za kasą. No, ale Julki są niestety najczęściej z grupy zawodowej "szlachta nie pracuje".
Naczy sie, obezwladnil to cos, wyrwal noz, a potem puscil wolno i ,,zeby mi sie to wiecej nie powtorzylo!,,? Czy go pojebalo?
Ja się pytam gdzie ten pierdolony karakan się ukrył ze swoim kotem, pociesza putina czy liże jajca żydom ?
Znawca_Cipek napisał/a:
Naczy sie, obezwladnil to cos, wyrwal noz, a potem puscil wolno i ,,zeby mi sie to wiecej nie powtorzylo!,,? Czy go pojebalo?
Może po prostu wytargał gówno poza zasięg kamery i sklepał w spokoju.
tfujdiler napisał/a:
Ja się pytam gdzie ten pierdolony karakan się ukrył ze swoim kotem, pociesza putina czy liże jajca żydom ?
Nadal po cichu pobiera pensje z Brukseli. Od swojej szefowej Makreli, a do tego emeryture po dziadku z Wehrmachtu.
Mieszkam kilkadziesiąt kilometrów od granicy. Coraz więcej znajomych informuje o brudasach którzy grupkami chodzą zaczepiają i atakują dzieci i kobiety oraz rabują posesję i domy. W Przemyślu społeczność kibiców robi z nimi porządek, około 80 osób chodzi po ulicach wyłapuje i oddaje policji ciapuchow, ewentualnie wpierdol zanim patrol dojedzie. Jeśli ktoś mieszka w tych stronach to uważajcie na siebie
Skica napisał/a:
Mieszkam kilkadziesiąt kilometrów od granicy. Coraz więcej znajomych informuje o brudasach którzy grupkami chodzą zaczepiają i atakują dzieci i kobiety oraz rabują posesję i domy. W Przemyślu społeczność kibiców robi z nimi porządek, około 80 osób chodzi po ulicach wyłapuje i oddaje policji ciapuchow, ewentualnie wpierdol zanim patrol dojedzie. Jeśli ktoś mieszka w tych stronach to uważajcie na siebie
Hej masz jakiś kontakt do chłopaków? Mam teraz tydzień wolnego,do Przemyśla z Krakowa nie tak daleko .
Papież69 napisał/a:
Hej masz jakiś kontakt do chłopaków? Mam teraz tydzień wolnego,do Przemyśla z Krakowa nie tak daleko .
Nie potrzeba ci kontaktu, przyjedź a zajęcie się znajdzie. Jedynie co to nocleg jakiś.
Stacja pogotowia ratunkowego z Przemyśla wrzuciła zdjęcia jak jeden ciapak odgryzł palca ratownikowi z karetki.. a media mówią że kibice robią samow
olkę i biją kobiety z Ukrainy..
Kurwa właśnie sie dzis tak trochę dziwilem skąd w Wwa tyle smolistych, i ciapków, ale nie trzeba być Ajnsztajnem, żeby połączyć kropki. Większość z podejrzanych etnicznie wyglądała na studenciaków ale jak to wcześniej ktoś opisał, wszędzie znajdzie się ten zatruty cukierek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów