Brudas kampiący w jakimś budynku dostaje od czołgu. Syria oczywiście
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Coś cieniutko, 11s. filmu a tylko 2 Allahu Akbar. Obniżył się poziom i to drastycznie.
Oni to nie muszą się w ogóle trudzić żeby dać ciętą ripostę, okrzyk bojowy, czy w ogóle cokolwiek. Wyobrażacie sobie w ogóle (broń boże rzecz jasna) jakby Sadol wyglądał jakby był muzułmański?
Wszystkie top komentarze "Allahu Akbar" i tysiące piw.
i ogolnie brzmi jakby sie zesral od tego pocisku hahaha
i ogolnie brzmi jakby sie zesral od tego pocisku hahaha
Skubany... Ciekawe czy to on wstawił na internet czy jego wierny towarzysz broni?
1 terrorysty mniej
Nie dostal, ale got tak ogluszylo ze juz byl po drugiej stronie u allaha w piekle.
Jeszcze se wrzucil filmik na neta przed smiercia.
Jeszcze se wrzucil filmik na neta przed smiercia.
To były odgłosy orgazmu z jego kozią kochanką
gruchens napisał/a:
Oni to nie muszą się w ogóle trudzić żeby dać ciętą ripostę, okrzyk bojowy, czy w ogóle cokolwiek. Wyobrażacie sobie w ogóle (broń boże rzecz jasna) jakby Sadol wyglądał jakby był muzułmański?
Piw by nie było, ale podejrzewam, że były by kozy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów