📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I właśnie za to kocham moją ojczyznę, jak już cała Europa się kapnie, że jest beżowa, to my będziemy ucztować, śpiewać, pieprzyć się z pięknymi białymi kobietami, a jak nam się będzie nudzić to na koń i małe strzelanie z procy bekonem tuż za granicami.
Ach, lepiej mi, idę do roboty.
Debile Oni nie przyjeżdżają tu nie dlatego, że się nas boją, tylko dlatego że jest tu ogromna chujnia z jebitną grzybnią i nikt normalny zza granicy z własnej woli by się tu nie sprowadził. Jednego znam, inżyniera z Ukrainy, ale on tu zarabia kwoty pięciocyfrowe.
@Up, dzięki kapitanie, ze nas oświeciłeś, bo nie wiedzieliśmy tego wiesz?
Tu chodzi o to, ze, gdy juz wkroczą do naszego Państwa w dużej grupie to my nie będziemy patrzeć, będziemy napierdalać
Tu chodzi o to, ze, gdy juz wkroczą do naszego Państwa w dużej grupie to my nie będziemy patrzeć, będziemy napierdalać
Dobra BongMan, już nie pierdol. Francja dostaje wpierdol od ciapatych, w niemczech jest więcej ciapatych niż niemców. A jak by przyjechali do Polski, to napewno u nas by nie było tak, że "dostajemy" od nich wpierdol czy też jest tych brudasów więcej niż Polaków... Bo byśmy sobie na 1000% na to nie pozwolili
Wschodnia europa pozostanie do końca wolnym bastionem od ciapatych i nie będąc złym prorokiem jeśli będzie kolejna woja to będzie ona na tle etnicznym a polska jak zwykle będzie na pierwszym froncie
Sudecki napisał/a:
I właśnie za to kocham moją ojczyznę, jak już cała Europa się kapnie, że jest beżowa, to my będziemy ucztować, śpiewać, pieprzyć się z pięknymi białymi kobietami, a jak nam się będzie nudzić to na koń i małe strzelanie z procy bekonem tuż za granicami.
Też kocham Polaków za ciśnięcie kozojebców, by później podniecać się cudowną walką prawdziwego polaka kozojebcy - Khalidova
..JOK3R.. napisał/a:
Wschodnia europa pozostanie do końca wolnym bastionem od ciapatych i nie będąc złym prorokiem jeśli będzie kolejna woja to będzie ona na tle etnicznym a polska jak zwykle będzie na pierwszym froncie
A także zostanie najbardziej wyruchana w dupsko (na sucho) przez sojuszników.
Gowno prawda, nie ma u nas ciapatych bo nie ma zasilkow ktore by ich przyciagnely.
Nasz 'wspanialy kraj' tudziez ludzie, gowno by z arabami zrobili, bo nawet nie potrafimy zawalczyc o nasze wlasne sprawy jak podatki czy nasz kochany rzad, wiec i nikt by nic nie zrobil z arabami. Nie ma sie co oklamywac nie myslcie ze jestesmy jacyc silni, bo prawda jest taka ze siedzimy po uszy w gownie, a jakby araby z tym swoim islamem do nas weszli to by zostali, bo gimbaza ktora wstawia takie obrazki jest madra tylko w necie.
Nasz 'wspanialy kraj' tudziez ludzie, gowno by z arabami zrobili, bo nawet nie potrafimy zawalczyc o nasze wlasne sprawy jak podatki czy nasz kochany rzad, wiec i nikt by nic nie zrobil z arabami. Nie ma sie co oklamywac nie myslcie ze jestesmy jacyc silni, bo prawda jest taka ze siedzimy po uszy w gownie, a jakby araby z tym swoim islamem do nas weszli to by zostali, bo gimbaza ktora wstawia takie obrazki jest madra tylko w necie.
W moim mieście był kiedyś kebab, który prowadzili Polacy. Bardzo smaczny kebab, baranie mięso, kurczak od wyboru do koloru. Jednym słowem pyszne i z polskich dłoni. Niestety Zamknęli go. Po 3 miesiącach go otworzyli. Dziś się dowiedziałem, że siedzą tam dwa turasy z krwi i kości kurwa... I teraz mam dylemat. Iść i spróbować prawdziwego kebaba od turasa, czy obrzucić w nocy starym świńskim mięsem i krwią.
Już któryś raz to piszę...
Wy sądzicie że skoro Angole nie dają sobie z nimi rady to my byśmy dali? Przypominam że Anglia jest ojczyzną chuliganerki i skinheadów a typowy "blokowy" angol to sporo większy czubek od naszego typowego kozaczka.
Tu chodzi tylko i wyłącznie o socjal,gdyby był on u nas na taki poziomie jak na zachodzie to te kurestwo by nas zalało w identyczny sposób,a ludzie gówno by z tym zrobili... tak samo jak Polacy dają się walić w dupsko przy podnoszeniu podatków i wieku emerytalnego,gdzie tu jakieś protesty jak w innych krajach? W co wy ludzie wierzycie,aż żal się robi...
Wy sądzicie że skoro Angole nie dają sobie z nimi rady to my byśmy dali? Przypominam że Anglia jest ojczyzną chuliganerki i skinheadów a typowy "blokowy" angol to sporo większy czubek od naszego typowego kozaczka.
Tu chodzi tylko i wyłącznie o socjal,gdyby był on u nas na taki poziomie jak na zachodzie to te kurestwo by nas zalało w identyczny sposób,a ludzie gówno by z tym zrobili... tak samo jak Polacy dają się walić w dupsko przy podnoszeniu podatków i wieku emerytalnego,gdzie tu jakieś protesty jak w innych krajach? W co wy ludzie wierzycie,aż żal się robi...
Hacerking napisał/a:
@Up, dzięki kapitanie, ze nas oświeciłeś, bo nie wiedzieliśmy tego wiesz?
Bo wszyscy tak pierdolą, jakby to wielce wojownicza postawa Polaków chroniła nas przed ciapatymi. Gówno prawda. A takim typkom w kapturach i z bejsbolami nie robi to najmniejszej różnicy czy tłuką ciapatego, czy swojego rodaka.
Hacerking napisał/a:
gdy juz wkroczą do naszego Państwa w dużej grupie
Polacy spierdalają w dużych grupach z Polski, bo jest tak chujowo, a ciapaci mieliby przyjechać? To dopiero jak będzie u nas dobrze, czyli nie za naszego życia. A jak już wkroczą to będziemy w dupie, bo nasze kretyńskie prawo będzie zawsze po ich stronie. Napadną cię, obronisz się, uszkodzisz któregoś i pójdziesz siedzieć.
PS:
Z cyganami nie możemy sobie poradzić, a co dopiero z ciapatymi, którzy są o wiele bardziej agresywni i lepiej zorganizowani.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów