18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Kradzież 500 rupii
~Angel • 2020-02-25, 11:39
6 osób zostało zatrzymanych i postawiono im zarzut pobicia oraz torturowanie 2 mężczyzn przyłapanych na kradzieży 500 rupii. Złodzieje również zostali aresztowani i postawiono im zarzut kradzieży. Do internetu trafił materiał filmowy na którym widać jak mężczyźni bija i wkładają w odbyt śrubokręt ze szmata nasączana benzyną jednemu złodziejaszkowi.

news18.com/news/india/shocking-says-rahul-gandhi-as-video-of-dalits-be...
Zgłoś
nowynick 2020-02-25, 11:50 5
Kurwa w którym to było roku? Bo w 2000 rupla stała ok. 10 zł za szt. a na dziś stoi 0.05274 PLN. Chyba nie odjebali czegoś takiego za 26 zł?
Zgłoś
~Angel 2020-02-25, 11:59 1
nowynick napisał/a:

Kurwa w którym to było roku? Bo w 2000 rupla stała ok. 10 zł za szt. a na dziś stoi 0.05274 PLN. Chyba nie odjebali czegoś takiego za 26 zł?

Data pojawienia się artykułu:
Cytat:

First Published: February 20, 2020, 9:24 AM IST

Zgłoś
nowynick 2020-02-25, 12:10 1
@Angel

no widzę, ale może jakaś stara akcja? No jeszcze za te 5 koła 20 lat temu to można zrozumieć ("biednych ludzi w biednych krajach nie stać na litość dla złodziei" ~Kossakowska), ale za dwadzieścia parę złotych?
Zgłoś
Isakpm 2020-02-25, 12:12 15
Szmata nasączona benzyną w dupę ... pedalskie jakieś
Zgłoś
mateusz83 2020-02-25, 12:17 1
Niezły warsztat z dupy mu zrobili
Zgłoś
majki405 2020-02-25, 12:22
Kużwa, a ja mam lecieć n ślub do Bombaju..
Zgłoś
mateusz83 2020-02-25, 12:33 35
majki405 napisał/a:

Kużwa, a ja mam lecieć n ślub do Bombaju..

To lepiej nie kradnij
Zgłoś
Haylash 2020-02-25, 17:44 15
Tak z ciekawości, dlaczego akurat benzyna?
Owa benzyna w dupie powoduje pieczenie czy coś? Pytam bo wiem, że połowa z was pewnie sobie wkładała, więc spodziewam się dobrego wyjaśnienia.
Zgłoś
Essent 2020-02-25, 17:46
Haylash napisał/a:

Tak z ciekawości, dlaczego akurat benzyna?
Owa benzyna w dupie powoduje pieczenie czy coś? Pytam bo wiem, że połowa z was pewnie sobie wkładała, więc spodziewam się dobrego wyjaśnienia.

Tak, piecze okropnie
Zgłoś
A................r 2020-02-25, 18:30
prosto w kakaowe oczko, czyli tak jak lubię najbardziej. tylko slabo troche taki srubokręcić to można sobie w .. oko wsadzić. Ja bym wział coś wększego kalibru. Ale bym wydupczył jakiegoś sniadego dzikusa, aż mi się ślinić zaczął na samą myśl
Zgłoś
koras24 2020-02-25, 18:43 4
Essent napisał/a:

Tak, piecze okropnie

ANALizator napisał/a:

prosto w kakaowe oczko, czyli tak jak lubię najbardziej. tylko slabo troche taki srubokręcić to można sobie w .. oko wsadzić. Ja bym wział coś wększego kalibru. Ale bym wydupczył jakiegoś sniadego dzikusa, aż mi się ślinić zaczął na samą myśl

Może się jakoś razem dogadacie.
Zgłoś
4005900031464 2020-02-25, 18:44 2
nowynick napisał/a:

Chyba nie odjebali czegoś takiego za 26 zł?

Widocznie szukali pretekstu żeby mu spenetrować odbyt.
Zgłoś
Essent 2020-02-25, 18:46
koras24 napisał/a:

Może się jakoś razem dogadacie.

Nie wtrącaj się jak Twoi rodzice rozmawiają
Zgłoś
ptwardowski2 2020-02-25, 19:19
Wszyscy na świecie są podobni. Podobne marzenia, pragnienia, problemy., obawy.
Pytanie tylko czy na swojej drodze spotkasz idiotę czy normalnego człowieka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów