📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
dobra akcja
O, ktoś sobie spryskiwał opony silikonowym nabłyszczaczem.
Jak juz gonić takiego śmiecia to tylko z przedłużeniem ręki !
USA to nie Polska i jak by nawet śmiecia zajebał to po takim nagraniu by go uniewinnili.
Jak juz gonić takiego śmiecia to tylko z przedłużeniem ręki !
USA to nie Polska i jak by nawet śmiecia zajebał to po takim nagraniu by go uniewinnili.
Przynajmniej pamiętał o kierunkowskazach jak dojechał do krzyżówki... grunt to bezpieczeństwo.
Typ jest po prostu głupi.
Dla auta (pewnie na raty) ryzykował życie.
Wybiegł do jakiś amatorów bezbronny.
Miał szczęście, teraz będzie się szczycił jaki on jest męski i odważny. Wystartuje tak w przyszłości do kogoś bardziej zdeprawowanego i skończy w czarnym worku.
To USA więc bez broni bym z domu nie wyszedł.
Dla auta (pewnie na raty) ryzykował życie.
Wybiegł do jakiś amatorów bezbronny.
Miał szczęście, teraz będzie się szczycił jaki on jest męski i odważny. Wystartuje tak w przyszłości do kogoś bardziej zdeprawowanego i skończy w czarnym worku.
To USA więc bez broni bym z domu nie wyszedł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów