📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bieg uskutecznił jak paralityk.
zajebali ci telefon na postoju
A)jak wysiądziesz to= stracisz telefon i samochód
B)jak zostaniesz w aucie to podbiegnie następny który się wkurwi ze nie jedziesz=stracisz telefon i życie
C)jak odjedziesz to na następnych światłach patrz w prawo bo masz otwarte okno.
A)jak wysiądziesz to= stracisz telefon i samochód
B)jak zostaniesz w aucie to podbiegnie następny który się wkurwi ze nie jedziesz=stracisz telefon i życie
C)jak odjedziesz to na następnych światłach patrz w prawo bo masz otwarte okno.
Kurwa za taką kradzież powinno się na miejscu łamać obie ręce.
W latach 90 bardzo popularne zajecie w Polsce. Znajomą zrobili tak 2 razy.
Słyszałem o przypadku gdy babce ukradli z budowy drogi piec który miał być zamontowany w budynku, a potem babka jechała do sklepu kupić drugi , było lato, okno otwarte na skrzyżowaniu i myk! Rączka przez szybę i nie ma torebki z pieniędzmi
Te dwa chuje w samochodzie wiedziały co koleś zrobi, ale zamiast ostrzec kierowcę albo odstraszyć złodzieja to filmik nakręcają. Chuj im w dupska mam nadzieję, że kiedyś na nich trafi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów