Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nas jak idzie zajebany Cygan z biała palotą do bierdy to co najwyżej za jebać batonika lub flaszkę, nie to co w USA.
W którym to stanie robią takie akcję na pałę ponieważ nie trafiają do paki z powodu małej szkodliwości czynu? Ten sam stan chyba nawet nie karci za posiadanie jakichkolwiek narkotyków tylko wlepia mandat... Lewactwo... Zamiast do paki powinni trafiać do zbiorowej mogiły przeznaczonej dla złodziejskich parów
A na przykład co byś powiedział na zagospodarowanie wyspy na środku oceanu ( do wyboru, którego oceanu). Oddalona 1000 mil morskich od londu. Na tą wyspę wrzucić BLM, szmatogłowych, cyganów. ?
wystarczyło zaszczelić
Ciebie powinni zaSZCZelić za to , że jesteś pierdolonym idiotą.
zastanawia mnie jak by Korwin nagle zaczął mowić ze jest za tymi wszystkimi płciami i za związkami homo, czy te czerwone barany by zaczeły na niego głosowac xD
jak ja się ciesze ze tak sie dzieje, kurwa jak mi ten filmik poprawił humor lewacki american dream na czele z bidenem, najśmieszniejsze jest to ze biden w 2009 mowił związek małżeński to kobieta i mężczyzna i kazdy kto uważa inaczej chce zniszczy dobrą amerykę xD a potem zmienił narracje i te pelikany zaczeły na niego głosować xD
zastanawia mnie jak by Korwin nagle zaczął mowić ze jest za tymi wszystkimi płciami i za związkami homo, czy te czerwone barany by zaczeły na niego głosowac xD
zaszczepić was pedały
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów