📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Riben napisał/a:
to tu chyba, ale co to jest za event ?
Lokalizacja pod :
Stowarzyszenie Siemacha (do 2012 „U Siemachy”) – polska, członkowska organizacja non profit, utworzona w listopadzie 2003 w Krakowie[1] w celu nadania instytucjonalnych ram specjalistycznym placówkom wsparcia dziennego, działającym w Krakowie od 2 października 1993 pod nazwą Centrum Młodzieży „U Siemachy”, a następnie Dzienny Ośrodek Socjoterapii „U Siemachy”
BigLebovsky napisał/a:
Lokalizacja pod :
Stowarzyszenie Siemacha (do 2012 „U Siemachy”) – polska, członkowska organizacja non profit, utworzona w listopadzie 2003 w Krakowie[1] w celu nadania instytucjonalnych ram specjalistycznym placówkom wsparcia dziennego, działającym w Krakowie od 2 października 1993 pod nazwą Centrum Młodzieży „U Siemachy”, a następnie Dzienny Ośrodek Socjoterapii „U Siemachy”
Bardziej mi chodziło o to co oni tam robią i znalazłem tylko to
facebook.com/piotr.bartosz.rn/videos/w-krakowskim-com-com-zone-zarz%C4...
Riben napisał/a:
Bardziej mi chodziło o to co oni tam robią i znalazłem tylko to
A to ci nic nie powiem,nie mam pejsbuka.
Spidzio napisał/a:
Ile dostajesz rubli za wrzucanie tych propagandowych filmików?
Precz stąd lewacki klaunie
Przecież rudy guru POebów aka chyży ruj powiedział, że to biedni ludzie, któzy szukają swojego miejsca na ziemi. Nie bądźcie obrzydliwymi propagandystami.
:DDDD
:DDDD
Mieszkam w Krakowie 8 lat wcześniej mieszkałem w świętochłowicach. Taka grupa zwierząt jest tam nie możliwa. Tak samo ja by takie stado ze świętochłowic do chorzowa przejść chciało.
Kordian40i4 napisał/a:
K🤬a, jak nie j🤬e ukraińce, to j🤬e ciapaki. Quo vadis Polsko?
Będziemy mieć wszystko
-Po roku 2000-2010 większość ciapatych cyganów z indii [pseudo romowie] wyjechali dalej, ale podobno w jakiś tam pojedynczych miastach jeszcze ludzi wkurzają
-Gruziny już są i dojeżdżają (coraz częsciej sie słyszy o nich w wiadomościach gangi itp zorganizowane grupy przestępcze)
-Ukry są od 2 lat największa fala za nami ale dalej kolejne śpiochy dochodzą bo wojna trwa
-Niggery z afryki był już pojedyńcze incydenty w tym i sranie do stawu, ale mamy już zorganizowane hospitale i ośrodki na fale która ma być dropem z Niemiec i nie tylko w najbliższym czasie.
-Teraz napływ Szmatogłowych kozojebców. Ciekawe którzy z nich to potencjalni ISIS kamikaze śpiochy.
-Promowanie woke ideologi LGBT / BLM w social mediach - mniej nachalnie niż wcześniej ale dalej to wałkują. ( obecnie rynek gier obrywa i video )
Bonus: Problemy własne wewnętrzne.
-Oraz nasze własne patusy o nich też należy wspomnieć coraz więcej młodych ogląda gówno kontent pato streamy / pato walki i inne zj🤬e rozrywki co robią papke z mózgu ( bujanie sie z niekontrolowanymi pitbulami i innymi zj🤬ymi rasami )
-Kasta BMW /Audi: Coraz częsciej widuje sie przypadki jak oligarchia i ich gówniaki robią sobie zadymy i wypadki na ulicach nie ponosząc odpowiedzialności.
-Kościelne sekty też ostro PDFy też coraz częściej odwalają maniane
Jeszcze pare lat i będziemy mieć full imigrant Deluxe Edition
Chociaż brakuje jeszcze azjatów, ale oni planują sie odpalić z zalaniem europy chińskimi produktami więc połowicznie można uznać za sukces.
Uzależniając europe od rynku azji tracąc na tym własną produktywność i pozycje w gospodarce świata
Ale ja się nie dziwię, że cię tak ktoś nazwał bo robisz dokładnie to samo co onuce - żadnego sprawdzenia tylko wrzucenie z dupy filmu, którego nie rozumiesz. Te ich spotkania w centrum Siemacha odbywają się od ponad 10 lat i wtedy jakoś to nikomu nie przeszkadzało. Mam w dupie ich i ich religię, ale jako ratownik medyczny, który był tam na miejscu to powiem że nic tam się nie działo. Dla mnie możesz spier.. z tego kraju razem z nimi. Ale sztuczne mieszanie w sieci takimi z dupy komentarzami i filmami bez kontekstu to jest przysługa dla ruskich.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie