Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:47
W Krakowie tłoczno. Dużo turystów najechało.

00:00
-00:23
Download
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cichyjanek 2025-04-02, 0:30
E tam to jakaś wycieczka , zamykam 😇
Zgłoś
ZiooMall 2025-04-02, 0:32
Ciekawe ile tam Polaków można się dopatrzeć 😂
Zgłoś
wojasasiok 2025-04-02, 3:39 1
@BigLebovsky: Jesteś TROL , każdy widzi co jest na nagraniu! Więc nie wciskaj kitu...
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-02, 5:18 4
TENZE napisał/a:

Ale ja się nie dziwię, że cię tak ktoś nazwał bo robisz dokładnie to samo co onuce - żadnego sprawdzenia tylko wrzucenie z dupy filmu, którego nie rozumiesz. Te ich spotkania w centrum Siemacha odbywają się od ponad 10 lat i wtedy jakoś to nikomu nie przeszkadzało. Mam w dupie ich i ich religię, ale jako ratownik medyczny, który był tam na miejscu to powiem że nic tam się nie działo. Dla mnie możesz spier.. z tego kraju razem z nimi. Ale sztuczne mieszanie w sieci takimi z dupy komentarzami i filmami bez kontekstu to jest przysługa dla ruskich.

Dla ciebie mogę? Ja mam w dupie ciebie ratowniku. Każda ich koncentracja i każde ich zorganizowanie jest dla nas niebezpieczne. Pewnie jako pedał nie masz rodziny więc na ile widzisz zagrożeń.
Zgłoś
Antkowiak1992 2025-04-02, 5:21 2
A Donald był ich przywitać w naszych skromnych progach?
Zgłoś
JebacPis100procent 2025-04-02, 5:50
Co to za j🤬e brudasy?!
Zgłoś
Cutanoid 2025-04-02, 6:26 1
Quassar napisał/a:

Będziemy mieć wszystko
-Po roku 2000-2010 większość ciapatych cyganów z indii [pseudo romowie] wyjechali dalej, ale podobno w jakiś tam pojedynczych miastach jeszcze ludzi wkurzają
-Gruziny już są i dojeżdżają (coraz częsciej sie słyszy o nich w wiadomościach gangi itp zorganizowane grupy przestępcze)
-Ukry są od 2 lat największa fala za nami ale dalej kolejne śpiochy dochodzą bo wojna trwa
-Niggery z afryki był już pojedyńcze incydenty w tym i sranie do stawu, ale mamy już zorganizowane hospitale i ośrodki na fale która ma być dropem z Niemiec i nie tylko w najbliższym czasie.
-Teraz napływ Szmatogłowych kozojebców. Ciekawe którzy z nich to potencjalni ISIS kamikaze śpiochy.
-Promowanie woke ideologi LGBT / BLM w social mediach - mniej nachalnie niż wcześniej ale dalej to wałkują. ( obecnie rynek gier obrywa i video )
Bonus: Problemy własne wewnętrzne.
-Oraz nasze własne patusy o nich też należy wspomnieć coraz więcej młodych ogląda gówno kontent pato streamy / pato walki i inne zj🤬e rozrywki co robią papke z mózgu ( bujanie sie z niekontrolowanymi pitbulami i innymi zj🤬ymi rasami )
-Kasta BMW /Audi: Coraz częsciej widuje sie przypadki jak oligarchia i ich gówniaki robią sobie zadymy i wypadki na ulicach nie ponosząc odpowiedzialności.
-Kościelne sekty też ostro PDFy też coraz częściej odwalają maniane
Jeszcze pare lat i będziemy mieć full imigrant Deluxe Edition
Chociaż brakuje jeszcze azjatów, ale oni planują sie odpalić z zalaniem europy chińskimi produktami więc połowicznie można uznać za sukces.
Uzależniając europe od rynku azji tracąc na tym własną produktywność i pozycje w gospodarce świata

Jeszcze wez skalę patologi w Polsce. Nie wiem gdzie mieszkasz , ale u mnie mieście 2 kluby dalej walcza o wpływy między sobą dalej jest mnóstwo bandziorow itp. Przedewsaystkim o prawicowych poglądach. Tutaj nikt nie chce ich. Jeżeli u mnie w mieście są tacy to w innych miastach to samo a szmatoglowi bić się za dobrze nie umieją. A w Polsce hordy ludzi którzy chcą się bić za klub , za narodowość, za wiarę. Póki srasz w portki jesteś posrancem. Brac się za treningi i lecimy z nimi ostro do spodu czekamy na pierwsze składowisko smieci u mnie w mieście. Będę okradal z iPhonow które dostały te śmiecie będę bil, będę pluł na burki. Zresztą z rok temu na krytym basenie ludzie się tak oburzyli jak ciapata z dziećmi wjechała na basen w szmacie że zwykli Kowalscy poszli do pracowników basnu i pretensje o szmate w wodzie. Wiesz jaki był final ? Razem z szczeniakami i roztoczami z burki musiała wyjechać z basenu . Bojowe nastawienie to nas postawi w pozycji wygranego
Zgłoś
kania777marek 2025-04-02, 7:54 4
teraz tylko czekać jeśli w wyborach wygra niezależny kandydat z ko , to dopiero będzie chlew
Zgłoś
ARTOLD 2025-04-02, 8:14 1
Uroczyście unieważniliście to referendum hahahaha 🤣
Zgłoś
zbigniewz 2025-04-02, 9:48
Przyjechali do komory, ale niestety spóźnili się o jakieś 90 lat
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-02, 9:54 3
Cutanoid napisał/a:

Jeszcze wez skalę patologi w Polsce. Nie wiem gdzie mieszkasz , ale u mnie mieście 2 kluby dalej walcza o wpływy między sobą dalej jest mnóstwo bandziorow itp. Przedewsaystkim o prawicowych poglądach. Tutaj nikt nie chce ich. Jeżeli u mnie w mieście są tacy to w innych miastach to samo a szmatoglowi bić się za dobrze nie umieją. A w Polsce hordy ludzi którzy chcą się bić za klub , za narodowość, za wiarę. Póki srasz w portki jesteś posrancem. Brac się za treningi i lecimy z nimi ostro do spodu czekamy na pierwsze składowisko smieci u mnie w mieście. Będę okradal z iPhonow które dostały te śmiecie będę bil, będę pluł na burki. Zresztą z rok temu na krytym basenie ludzie się tak oburzyli jak ciapata z dziećmi wjechała na basen w szmacie że zwykli Kowalscy poszli do pracowników basnu i pretensje o szmate w wodzie. Wiesz jaki był final ? Razem z szczeniakami i roztoczami z burki musiała wyjechać z basenu . Bojowe nastawienie to nas postawi w pozycji wygranego

Środowisko narodowców i kiboli jest przereklamowane -c🤬ja zrobią. Wolą drzeć mordę pod stadionem i na blokach handlować mefedronem. Zobacz co jest w każdym dużym mieście. Ile kolorowych. I nie mówię tu o tych pracujących na uber czy glovo. W tych największych polskich miastach jest pełno różnej maści śniadych młodych mężczyzn którzy chodzą ulicami i zachowują się tak jakby to już oni rozdawali karty. I w sumie tak trochę jest. Zwykły Kowalski boi się konfrontacji, młodzi są p🤬dami,a kibole są napizgani na blokach.
Mam przeczucie graniczące z pewnością że c🤬ja się uda zrobić w kwestii inżynierów. Co polscy młodzi gniewni zrobili z czeczenami? Co zrobili z Gruzinami czy ukrami? C🤬ja zrobili,wrecz słysząc szoszonową mowę większość ludzi daje odwrót. Ja też raczej daje na luz że wschodnimi zawodnikami bo jak nie najebie ci rękami to na 90% sprzeda ci kosę. No i oni się świetnie grupują -cos jak cygany.
Zgłoś
Arashi91 2025-04-02, 10:31
Piękne to czasy, kiedy nagranie zergu islamów w Polsce = w umysłach sp🤬olin lewackich ruskim trollingiem.
Zgłoś
KamilSkarpa 2025-04-02, 11:49
Spidzio napisał/a:

Ile dostajesz rubli za wrzucanie tych propagandowych filmików?

Upadlince milczą jak ich nikt nie pyta więc cisza szaszka
Zgłoś
Cutanoid 2025-04-02, 12:35 1
BigLebovsky napisał/a:

Środowisko narodowców i kiboli jest przereklamowane -c🤬ja zrobią. Wolą drzeć mordę pod stadionem i na blokach handlować mefedronem. Zobacz co jest w każdym dużym mieście. Ile kolorowych. I nie mówię tu o tych pracujących na uber czy glovo. W tych największych polskich miastach jest pełno różnej maści śniadych młodych mężczyzn którzy chodzą ulicami i zachowują się tak jakby to już oni rozdawali karty. I w sumie tak trochę jest. Zwykły Kowalski boi się konfrontacji, młodzi są p🤬dami,a kibole są napizgani na blokach.
Mam przeczucie graniczące z pewnością że c🤬ja się uda zrobić w kwestii inżynierów. Co polscy młodzi gniewni zrobili z czeczenami? Co zrobili z Gruzinami czy ukrami? C🤬ja zrobili,wrecz słysząc szoszonową mowę większość ludzi daje odwrót. Ja też raczej daje na luz że wschodnimi zawodnikami bo jak nie najebie ci rękami to na 90% sprzeda ci kosę. No i oni się świetnie grupują -cos jak cygany.

Wygoogluj sobie sprawę z Poznania jak kibice Lecha rozbili jakiś pajacy co łapali młodzież polska koło galeri w Poznaniu. Co ostatnio się stało z gościem od palki teleskopowej chyba też w Poznaniu. Malolaci go spacyfikowali a kobity wokół krzyczały żeby go dojeżdżać. Takim myślenie zaszczepisz resztę że my p🤬dy itp. Wyjdz i nie bój się jebac z nimi. Ja widzę co innego jestem blisko tego i obserwuję to od dłuższego czasu. Widziałem jak gruzin upada na główkę przez rzut wykonany przez polaka. Wszystko zależy od środowiska. Powiem tak lepiej brac się za siebie bo w dobrej formie dwóch nie dozywionych szmatławców można rozbroić bez spocenia się. (Oczywiście bez sprzętów mowie )
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-04-02, 12:58 2
Cisza w mediach mainstream-owych = widać że media nie są polskie.
Nawet w radiu cisza.

I na c🤬j jakiś abonament na zagraniczne media?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem