Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygoogluj sobie sprawę z Poznania jak kibice Lecha rozbili jakiś pajacy co łapali młodzież polska koło galeri w Poznaniu. Co ostatnio się stało z gościem od palki teleskopowej chyba też w Poznaniu. Malolaci go spacyfikowali a kobity wokół krzyczały żeby go dojeżdżać. Takim myślenie zaszczepisz resztę że my p🤬dy itp. Wyjdz i nie bój się jebac z nimi. Ja widzę co innego jestem blisko tego i obserwuję to od dłuższego czasu. Widziałem jak gruzin upada na główkę przez rzut wykonany przez polaka. Wszystko zależy od środowiska. Powiem tak lepiej brac się za siebie bo w dobrej formie dwóch nie dozywionych szmatławców można rozbroić bez spocenia się. (Oczywiście bez sprzętów mowie )
Ale ja się nie boję. Ja piszę jak to wygląda w skali kraju bo z racji pracy jestem w całej Polsce cały czas.
Dla tych co piszą, że to filmy propagandowe to niech przełączą kanał tv z tvn na inny
Chorzy z nienawiści do wszystkiego czego te amebie móżdżki nie są w stanie ogarnąć. Ksenofobia, rasizm, seksizm, złodziejstwo, cwaniactwo, wóda i narkotyki - jesteście szambem i zakałą tego kraju.
A wszystko pod płaszczykiem religii i historii. JP2, PW44 i jednocześnie HWDP wytatuowane na suchych klatach

Prawicowa patologia: banda łysych kretynów po zawodówkach, naćpanych Mefedronem i schlana najtańszą wódą z Biedronki. Kryptogeje i kibole, uwielbiający nazistów - rzygam jak patrzę na was, sp🤬oliny umysłowe z mózgiem wypranym do gołej kości , nienawistną propagandą TVRussiapublika.
Chorzy z nienawiści do wszystkiego czego te amebie móżdżki nie są w stanie ogarnąć. Ksenofobia, rasizm, seksizm, złodziejstwo, cwaniactwo, wóda i narkotyki - jesteście szambem i zakałą tego kraju.
A wszystko pod płaszczykiem religii i historii. JP2, PW44 i jednocześnie HWDP wytatuowane na suchych klatach . „Żołnierze wyklęci” i „Bób, homar, włoszczyzna”. Jakby was, barany, zapytać kto to był Traugutt, Wybicki czy Bór-Komorowski, to byście myśleli że to piłkarze albo dealerzy metą - jesteście żałośni w swojej tępocie - sram na was
Panie Tusk! Możesz pan już przestać?! To żeś się pan ukrył pod pseudonimem spedzio nie zmyli nas!! Ić pan stond!
Panie Tusk! Możesz pan już przestać?! To żeś się pan ukrył pod pseudonimem spedzio nie zmyli nas!! Ić pan stond!
Bujaj wory - będę pisać co chcę. To nie TVRussiapublika czy wPolszy24.ru, żebyś mnie cenzurował prawicowy troglodyto

[ Dodano 2025-04-02, 18:35 ]
Prawicowa patologia: banda łysych kretynów po zawodówkach, naćpanych Mefedronem i schlana najtańszą wódą z Biedronki. Kryptogeje i kibole, uwielbiający nazistów - rzygam jak patrzę na was, sp🤬oliny umysłowe z mózgiem wypranym do gołej kości , nienawistną propagandą TVRussiapublika.
A wszystko pod płaszczykiem religii i historii. JP2, PW44 i jednocześnie HWDP wytatuowane na suchych klatach . „Żołnierze wyklęci” i „Bób, homar, włoszczyzna”. Jakby was, barany, zapytać kto to był Traugutt, Wybicki czy Bór-Komorowski, to byście myśleli że to piłkarze albo dealerzy metą - jesteście żałośni w swojej tępocie - sram na was
na lewicy może i cudów nie ma ale prawdę mówisz chociaż mnie najbardziej denerwują kibice wyklęci - stare debile z umysłem 13latka co walą konia do tych swoich podwórkowych lig

zawsze znajdzie się jakiś debil który powiela debilne wrzuty
No ale przecież jeszcze nic nie wrzuciłeś więc skąd ten komentarz 😁
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie