Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:27
W Krakowie tłoczno. Dużo turystów najechało.

00:00
-00:23
Download
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BigLebovsky 2025-04-02, 13:58
Cutanoid napisał/a:

Wygoogluj sobie sprawę z Poznania jak kibice Lecha rozbili jakiś pajacy co łapali młodzież polska koło galeri w Poznaniu. Co ostatnio się stało z gościem od palki teleskopowej chyba też w Poznaniu. Malolaci go spacyfikowali a kobity wokół krzyczały żeby go dojeżdżać. Takim myślenie zaszczepisz resztę że my p🤬dy itp. Wyjdz i nie bój się jebac z nimi. Ja widzę co innego jestem blisko tego i obserwuję to od dłuższego czasu. Widziałem jak gruzin upada na główkę przez rzut wykonany przez polaka. Wszystko zależy od środowiska. Powiem tak lepiej brac się za siebie bo w dobrej formie dwóch nie dozywionych szmatławców można rozbroić bez spocenia się. (Oczywiście bez sprzętów mowie )

Ale ja się nie boję. Ja piszę jak to wygląda w skali kraju bo z racji pracy jestem w całej Polsce cały czas.
Zgłoś
DanielWOW 2025-04-02, 15:14 2
Sami ich tu utrzymujecie i sprowadzacie bo jak kupujesz kebaba to osiedlasz araba - czytaj kozojebca
Dla tych co piszą, że to filmy propagandowe to niech przełączą kanał tv z tvn na inny
Zgłoś
Spidzio 2025-04-02, 15:22 1
Prawicowa patologia: banda łysych kretynów po zawodówkach, naćpanych Mefedronem i schlana najtańszą wódą z Biedronki. Kryptogeje i kibole, uwielbiający nazistów - rzygam jak patrzę na was, sp🤬oliny umysłowe z mózgiem wypranym do gołej kości , nienawistną propagandą TVRussiapublika.

Chorzy z nienawiści do wszystkiego czego te amebie móżdżki nie są w stanie ogarnąć. Ksenofobia, rasizm, seksizm, złodziejstwo, cwaniactwo, wóda i narkotyki - jesteście szambem i zakałą tego kraju.

A wszystko pod płaszczykiem religii i historii. JP2, PW44 i jednocześnie HWDP wytatuowane na suchych klatach . „Żołnierze wyklęci” i „Bób, homar, włoszczyzna”. Jakby was, barany, zapytać kto to był Traugutt, Wybicki czy Bór-Komorowski, to byście myśleli że to piłkarze albo dealerzy metą - jesteście żałośni w swojej tępocie - sram na was
Zgłoś
Kuraak 2025-04-02, 15:49 1
Spedzio wyp🤬alaj
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-02, 15:55
Spidzio napisał/a:

Prawicowa patologia: banda łysych kretynów po zawodówkach, naćpanych Mefedronem i schlana najtańszą wódą z Biedronki. Kryptogeje i kibole, uwielbiający nazistów - rzygam jak patrzę na was, sp🤬oliny umysłowe z mózgiem wypranym do gołej kości , nienawistną propagandą TVRussiapublika.
Chorzy z nienawiści do wszystkiego czego te amebie móżdżki nie są w stanie ogarnąć. Ksenofobia, rasizm, seksizm, złodziejstwo, cwaniactwo, wóda i narkotyki - jesteście szambem i zakałą tego kraju.
A wszystko pod płaszczykiem religii i historii. JP2, PW44 i jednocześnie HWDP wytatuowane na suchych klatach . „Żołnierze wyklęci” i „Bób, homar, włoszczyzna”. Jakby was, barany, zapytać kto to był Traugutt, Wybicki czy Bór-Komorowski, to byście myśleli że to piłkarze albo dealerzy metą - jesteście żałośni w swojej tępocie - sram na was

Panie Tusk! Możesz pan już przestać?! To żeś się pan ukrył pod pseudonimem spedzio nie zmyli nas!! Ić pan stond!
Zgłoś
Spidzio 2025-04-02, 16:12 1
BigLebovsky napisał/a:

Panie Tusk! Możesz pan już przestać?! To żeś się pan ukrył pod pseudonimem spedzio nie zmyli nas!! Ić pan stond!

Bujaj wory - będę pisać co chcę. To nie TVRussiapublika czy wPolszy24.ru, żebyś mnie cenzurował prawicowy troglodyto
Zgłoś
Pedalski_Wlamywacz_2 2025-04-02, 16:21
I tak rządzący zrobią co będą chcieli a wasze skomlenie nie ma żadnego sensu. Psy szczekają karana idzie dalej. To ze tutaj jest nadreprezentacji osób którym to nie pasuje nic nie znaczy. 90 procent populacji chce tego bo ciągle glosuje na tych samych ludzi którzy coś takiego realizują. Więc nie wiem skąd zdziwienie. Też kiedyś wierzyłem w walecznych Polaków husarię ale tak naprawdę popatrzcie na Wasze rodziny znajomych otoczeniem, większość to p🤬dy co si3 własnej kobity boją i jej słuchają. To jak mają się przeciwstawić państwu czy tez imigrantom? Skoro wlasna baba nimi pomiata czy szef w pracy.
Zgłoś
MatiRT 2025-04-02, 17:51
A ty se tam swoich między braćmi i wp🤬lasz baklave c🤬lu j🤬y. Przyjdzie dzień, że i ty kose w szyje od nich dostaniesz
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-04-02, 18:28
tak drogie p0lki wasz sen się powoli spełnia już niedługo będziecie dupczone i bite ( wy lubicie dobry wp🤬l ) skończą się nocne wypady na imprezy i wasza wolność będziecie siedzieć w domu przy garach gdzie wasze miejsce same nie wyjdziecie nawet do osiedlowego po bułki hehehehe jakie to piękne ale najważniejsze że nie ma białego patriarchatu będziecie popierdlać owinięte w szmaty jak kebab w papier hehehehe także murzyński k🤬s już nadchodzi by was ubogadzić także dziewczyny myjcie dupy bo nie znacie dnia ani godziny hehehehehe

[ Dodano 2025-04-02, 18:35 ]
Spidzio napisał/a:

na lewicy może i cudów nie ma ale prawdę mówisz chociaż mnie najbardziej denerwują kibice wyklęci - stare debile z umysłem 13latka co walą konia do tych swoich podwórkowych lig
Zgłoś
szczecin123 2025-04-02, 20:22
zawsze znajdzie się jakiś debil który powiela debilne wrzuty
Zgłoś
Pawlogen 2025-04-02, 20:39
Jak jest po arabsku? "Wyp🤬alać do siebie"
Zgłoś
htfl 2025-04-02, 20:45 1
Każdy kto odmówił udziału w referendum i każdy kto do tego namawiał powinien wisieć jako zdrajca ojczyzny...
Zgłoś
Lukash2107 2025-04-02, 21:31
Tęczowy platformers Rafałek już działa
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-02, 21:54
szczecin123 napisał/a:

zawsze znajdzie się jakiś debil który powiela debilne wrzuty

No ale przecież jeszcze nic nie wrzuciłeś więc skąd ten komentarz 😁
Zgłoś
willoo 2025-04-03, 2:59 1
Wygląda mi to na wiec Zandberga
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem