Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ile dostajesz rubli za wrzucanie tych propagandowych filmików?
Hrywien, tyle co twoja baba bierze za gałe przy ekspresówce.
[ Dodano 2025-04-01, 20:55 ]
no nie p🤬l?! co jest k🤬a?
Nie wiem co jest,ale źle wygląda. Choć niektórzy tutaj raczej zadowoleni, ba! Zostałem nawet ruską propagandą ochrzczony. Zawsze to jakiś chrzest... Może pójdę do nieba 😇
Ciśnij gnoja bo inaczej wyrzucą cię z koalicji

Won pajacu
Nie wiem co jest,ale źle wygląda. Choć niektórzy tutaj raczej zadowoleni, ba! Zostałem nawet ruską propagandą ochrzczony. Zawsze to jakiś chrzest... Może pójdę do nieba 😇
Widzę że znasz stawki przydrożnych dz🤬k - mamusia ci się pochwaliła?
Nic się nie uczą na błędach pacany ....A prawda jest taka, że nie chcą się uczyć, bo o to chodzi. Możecie sobie, wrzucać od lewakow czy ruakich propagadndowców, a oni i tak zrealizują swój założony plan.
I naród się obudzi z ręką w nocniku, ale bd za opóźno.
Z Polskich landów, mówił dla was Mariusz Max Kolanko.
Widzę że znasz stawki przydrożnych dz🤬k - mamusia ci się pochwaliła?
Nie jesteś godzien zaczepki do mnie psi synu. Po takich jak ty mój dziadek w II RP na konia wchodził.
Nie jesteś godzien zaczepki do mnie psi synu. Po takich jak ty mój dziadek w II RP na konia wchodził.
Na konia… chyba na „konia” stajennego albo świniopasa - to twoja liga
google.com/maps/place/Com-Com+Zone/@50.0650477,20.0582315,16z/data=!4m...
to tu chyba, ale co to jest za event ?
Ja tam byłem w wojsku i to było piękne miasto.
Teraz już moja eks nie będzie wydzwaniać żebyśmy się znowu zeszli. Ma wszystkiego pod dostatkiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie