📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość dźgnięty nożem:
- Ratunku, dostałem nożem
Na to jego laska:
- Nagrywam cię...
Żyjemy w jakimś matrixie???
Na to jego laska:
- Nagrywam cię...
Baba pierwsza klasa. Właśnie dziwny typ dźgnął jej kolege/faceta, a ta jeszcze do nożownika podchodzi by zrobić lepsze ujęcie... instynkt samozachowawczy jak zawsze na najwyższym poziomie.
"W końcu, po godzinie 22, policjantom udało się ująć 24-latka po tym, jak wyskoczył z okna kiedy policjanci szturmowali drzwi jego mieszkania. Ponieważ mieszkał na parterze, nic mu się nie stało, jak jednak podaje policja, w dłoni trzymał nóż."
A nie prościej było szturmować okno?
A nie prościej było szturmować okno?
Solówka z gazem , nie pykło to z kosą.Mongoł ścierwojad do utylizacji . Ci co go tłumaczą też
argen64 napisał/a:
Gość dźgnięty nożem:
Na to jego laska:
- Nagrywam cię...
Nie po prostu głupia pizda ze swoim Sebixem spotkała inne Sebixa i okazało się że jest większym cwaniakiem albo pojebem. Czasami warto schować dume w kieszeń i spierdolić. Poza tym gościu co dostał kose jest chyba jakiś niedojebany, filmów za dużo się naoglądał, albo życie mu zbrzydło, skoro brykał do uzbrojonego przeciwnika.
Moje miasto takie piękne <3
No to pizdeczka z brodą się jednak zdziwiła
Chodzą słuchy że po słowach "nagywam Cię" ranny nożem cudownie ozdrowiał i wszystko skończyło się happy endem.
chomik3 napisał/a:
Baba pierwsza klasa. Właśnie dziwny typ dźgnął jej kolege/faceta, a ta jeszcze do nożownika podchodzi by zrobić lepsze ujęcie... instynkt samozachowawczy jak zawsze na najwyższym poziomie.
Mieć taką kobietę to skarb
I bardzo dobrze, w samo serce pedał powinien dostać tym nożem
Przykro mi bardzo ale w Polsce nie ma służb, które mogłyby się tym zająć. Służy zareagują tylko wtedy, kiedy sprawcą będzie Polak i nie będzie uciekał.
Trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby prowokować starcie z gościem a takiej aparycji... Piwniczaki mają to do siebie, że są nieprzewidywalne ale to wie każdy normalny.
Pedator napisał/a:
Na chuj brykał głupi cwel?
Dokładnie. Jeszcze miał przy sobie nóż i gaz. Typowy cwel.
Do wszystkich co tak wychwalają gościa z nożem jaki to bohater, proponuję zróbcie to samo a populacja konfederatów zmniejszy się a o tym co na sadisticu słychać, opowie wam matka na widzeniu😁 bo przecież nie dziewczyna czy żona bo kto by chciał być z konfederatom 😁
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów