📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czytałeś info? Nie hulajnoga a rower...
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2024-06-27, 12:34 ]
zaktualizowano tytuł
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2024-06-27, 12:34 ]
zaktualizowano tytuł
Kurwa, jak zobaczyłem gaz już wiedziałem że pedalarz to kurwa. Ale jak zobaczyłem kosę, to jednak się zreflektowałem i pedalarz stał się wszą do eksterminacji... Pojebany skurwiel...
Dobra akcja
Pizda z brodą prowokowała upośledzonego piwniczaka i tak to się skończyło. Down uzbrojony jak na wojnę, a ten pajacuje.
Pizda z brodą prowokowała upośledzonego piwniczaka i tak to się skończyło. Down uzbrojony jak na wojnę, a ten pajacuje.
Hahaha jaka pizda z bródką, najpierw skacze a potem się dziwi że dostaje gazem z nienacka, po czym napada na niego i jeszcze woła o pomoc bo mu kosę koleś ożenił, szacun dla ziomka w kasku, mógł go jeszcze dobić dla przykładu, i tą cipę nagrywającą również.
"no no, hahaha. Ludzie ludzie dostalem nozem ratunku." co za pizda. Typowe gowno szukajace konfliktu.
Ten rowerzysta pare dni wcześniej latał z nożem i groził bodajże kierowcy autobusu.. to jakiś chory pojeb do eksterminacji. Swoją drogą ciekawe czemu nie siedział w areszcie jak już z nożem paradował
Przykład idealny że w takich sytuacjach należy schować dumę do kieszeni i nie honor a zdrowie/życie swoje i bliskich jest najważniejsze.
PS. Debil ma to o co sam się prosił.
PS. Debil ma to o co sam się prosił.
Cwel jebany (pedalarz oczywiście)
Od noża się spierdala, zawsze (chyba, że jest was dwóch i macie broń palną).
Ta kobieta ma tryb nieśmiertelności włączony, że podchodzi do niego jeszcze bliżej jak dziabnął kolege czy co?
a ten gościu to też xD po co go zaczepia i wkurwia, jeszcze specjalnie zachęca, aby go sprzętem uderzył, a jak spełnia jego prośbę to ucieka.
a ten gościu to też xD po co go zaczepia i wkurwia, jeszcze specjalnie zachęca, aby go sprzętem uderzył, a jak spełnia jego prośbę to ucieka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów