📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko życiowa ofiara porusza się na co dzień z nożem i gazem pieprzowym.
gość dobrze wyposażony jest, noże, gaz, to mi się podoba, te kocie ruchy
Veni_Vidi napisał/a:
Przykro mi bardzo ale w Polsce nie ma służb, które mogłyby się tym zająć. Służy zareagują tylko wtedy, kiedy sprawcą będzie Polak i nie będzie uciekał.
a co to dopiero bedzie jak w policji beda ukraincy?
Bodata puzdeczka została wyjaśniona brakowało jeszcze tatuażu. Piwniczak się nie pierdoli w robocie. Jeszcze tej cysternie co nagrywała powinien zaprezentować sztuczki.
Brodaty chciał przy kozaczyć przy swoim szalufie ale koniec końcem wyszedł na pizdę. Trafił na pojeba i wyłapał kosę.
A ta laska co nagrywa to taka wisienka n torcie. Tak pusta że wstyd byłoby mi wyjść z nią na miasto.
A ta laska co nagrywa to taka wisienka n torcie. Tak pusta że wstyd byłoby mi wyjść z nią na miasto.
Kurwa debil jebany szukał tego gazu w saszecie dłużej niż moja grażyna kluczy w torebce
O kurwa to koło mnie.
Veni_Vidi napisał/a:
Przykro mi bardzo ale w Polsce nie ma służb, które mogłyby się tym zająć. Służy zareagują tylko wtedy, kiedy sprawcą będzie Polak i nie będzie uciekał.
Dokładnie. Przykaz idzie z góry to debile robią co im mowią. Szkodę że niedługo sami poczują na swoim konsekwencje takich działań ale niestety nic się nie naucza co widać po niemcach.
Zobaczycie co się zacznie dziać jak wezmą ukraincow do policji tacy to uśmiechem na ustach będą gnębić miejscowość ludność.
Ale co się dziwić jak kiedyś kapo dostawiał dodatkowa porcje jedzenia i rypał wszystkich równo.
Teraz trochę władzy wcześniejszą emerytura i też można dojeżdżać Polaków. XD
tarcer123 napisał/a:
Brodaty chciał przy kozaczyć przy swoim szalufie ale koniec końcem wyszedł na pizdę. Trafił na pojeba i wyłapał kosę.
W tv podali że brodaty stanął w obronie psa który biegał luzem i szarpał pedalarza. Co za.pojebane towarzstwo - uzbrojony pedalarz, psiarz którego piesek przecież nie gryzie i jego szlauf. Wszyscy do odstrzału włącznie z psem.
Przecież ten pedalarz to jakiś popier.. neonazista z antify, to ich sposób atakowania, najpierw gazem, a potem przywalić ciężkim lub ostrym przedmiotem. Kwalifikuje się tylko do odstrzału. A policjanci i prokurator do zawieszenia bez prawa do premii, puścili debila luźno , po tym jak zaatakował kierowcę autobusu.
Mikefox napisał/a:
Przecież ten pedalarz to jakiś popier.. neonazista z antify, to ich sposób atakowania, najpierw gazem, a potem przywalić ciężkim lub ostrym przedmiotem.
Zawsze się znajdzie jakiś opętany, który nie wytrzyma i wyskoczy z polityką... Jak już chcesz się na siłę doszukiwać jakichś powiązań, to opisałeś właśnie zachowanie brudasa z antify.
Ci co zwalają winę na poszkodowanego to weźcie przeczytajcie kurwa w źródle że nożownik potrącił ich psa jadąc rowerkiem i stąd wywiązała się pyskówka.
A ten co złapał kosę pod żeberko to też wykazał brak instynktu samozachowawczego, skoro przypuszczał że ten ma pale teleskopową (później okazał się to być nóż) to powinien odpuścić i oddalić się. Niestety ulica to nie ring gdzie obowiązują jakieś zasady.
A ten co złapał kosę pod żeberko to też wykazał brak instynktu samozachowawczego, skoro przypuszczał że ten ma pale teleskopową (później okazał się to być nóż) to powinien odpuścić i oddalić się. Niestety ulica to nie ring gdzie obowiązują jakieś zasady.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów