Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahaha jaka pizda z bródką, najpierw skacze a potem się dziwi że dostaje gazem z nienacka, po czym napada na niego i jeszcze woła o pomoc bo mu kosę koleś ożenił, szacun dla ziomka w kasku, mógł go jeszcze dobić dla przykładu, i tą cipę nagrywającą również.
mentalna ameba najpierw rozeznaj sie w temacie potem komentuj.
ZATRZYMANIE SPRAWCY UGODZENIA NOŻEM PRZECHODNIA. W AKCJI POLICYJNI KONTRTERRORYŚCI
Policjanci zatrzymali 24-letniego mężczyznę, który podczas bójki bardzo poważenie zranił przechodnia, uciekł z miejsca zdarzenia i zabarykadował się w mieszkaniu.
Wczoraj ( 26.06.br.), po godzinie 17 krakowskie służby otrzymały informację o ciężko rannym mężczyźnie w okolicy ulicy Grota Roweckiego. 38-latka z ranami kłutymi zabrano do jednego z krakowskich szpitali, gdzie rozpoczęła się walka o jego życie. Będący na miejscu policjanci ustalili, że do zdarzenia doszło chwilę wcześniej, gdy jadący rowerzysta potrącił psa spacerującej pary. Właściciel psa zwrócił uwagę rowerzyście. Pomiędzy mężczyznami doszło do sprzeczki. W pewnym momencie rowerzysta rozpylił gaz w kierunku mężczyzny, a następnie uderzył go kilkukrotnie ostrym narzędziem, po czym uciekł. Na miejscu grupa dochodzeniowo – śledcza zabezpieczała ślady, monitoring, rozpytywano świadków bójki, zabezpieczano również nagrania z telefonów komórkowych. Bardzo szybko ustalono, tożsamość sprawcy jak również gdzie mieszka. Mężczyzna zabarykadował się w mieszkaniu. Z uwagi na to, że był bardzo pobudzony i komunikaty prasowe mogły wywołać u niego agresję przeciwko sobie, policja nie informowała mediów o bieżących działaniach. Na miejscu pojawili się natomiast policyjni negocjatorzy, policjanci OPP, jak również policyjni kontrterroryści. Blok został otoczony funkcjonariuszami. Gdy policjanci szturmowali drzwi do mieszkania sprawcy, ten z nożem wyskoczył z mieszkania przez okno (parter). Tam został obezwładniony przez funkcjonariuszy i zatrzymany. To 24-letni mieszkaniec Krakowa. Dzisiaj będzie najprawdopodobniej przewożony do Prokuratury.
Mężczyzna ten kilka dni temu ( 21.06.) zaatakował kierowcę MPK . Tego dnia około godz. 20, 30 policjanci interweniowali na ul. Dobrego Pasterza w Krakowie, gdzie jak ustalono rowerzysta, miał blokować przejazd autobusu, a następnie miał uderzyć pięścią (w której trzymał nóż ) w twarz kierującego autobusem MPK. 24-latek został wtedy zatrzymany i usłyszał zarzut czynnej napaści na funkcjonariusza publicznego.
Tylko życiowa ofiara porusza się na co dzień z nożem i gazem pieprzowym.
Ja do tego mam giwerę. Ale nieporęczna, więc ląduje w kasetce.
Jestem ofiarą życiową
Ja do tego mam giwerę. Ale nieporęczna, więc ląduje w kasetce.
Jestem ofiarą życiową
Przynajmniej z nią nie chodzisz. Ten gamoń został dzisiaj zatrzymany. Kilka dni temu zaatakował kierowcę mpk z nożem w ręce. Jeśli nie jest to przykład ofermy to już nie wiem kto mógłby nim być.
„Dostałem nożem” to na chuj się bijesz debilu to samo obrona a nie „dostałem nożem”
Jaka kurwa samoobrona jak typek ktory dosdtal gazem jako pierwszy zostal ugodzony nozem po tym jak oddal jakiemus debilowi ?dramt typie
mentalna ameba najpierw rozeznaj sie w temacie potem komentuj.
A chuj ci w dupe i matce twojej
Ta kobieta ma tryb nieśmiertelności włączony, że podchodzi do niego jeszcze bliżej jak dziabnął kolege czy co?
a ten gościu to też xD po co go zaczepia i wkurwia, jeszcze specjalnie zachęca, aby go sprzętem uderzył, a jak spełnia jego prośbę to ucieka.
no a takich akcji przybędzie przez czarnych z wschodu i zachodu, pytanie czy Polacy zaczną też nosić coś przy sobie a jeśli tak to już będzie jadka
[ Dodano: 2024-06-27, 21:51 ]
polak czy ukrainiec? bo morda cos nie ciekawa
W żadnym artykule nie ma imienia jak to zawsze piszą np. Krzysztof R. także wniosek nasuwa się sam skoro to jakiś dima
[ Dodano: 2024-06-27, 21:52 ]
Hahaha "dostałem nożem aaa aaa dostałem nożem ludze aaa aaaaa
- nagrywam cię "
Hahaha idioci
Tak samo lekarze powiedzieli gdy zobaczyli twoich starych z tobą na porodówce
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów