18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:40
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kesmin 2024-06-27, 19:40 2
KomornikSądowy napisał/a:

Hahaha jaka pizda z bródką, najpierw skacze a potem się dziwi że dostaje gazem z nienacka, po czym napada na niego i jeszcze woła o pomoc bo mu kosę koleś ożenił, szacun dla ziomka w kasku, mógł go jeszcze dobić dla przykładu, i tą cipę nagrywającą również.

mentalna ameba najpierw rozeznaj sie w temacie potem komentuj.
Zgłoś
przemkosloma 2024-06-27, 19:40 3
polak czy ukrainiec? bo morda cos nie ciekawa
Zgłoś
Srakotłuk 2024-06-27, 19:53
Kurwa Maciek z klanu tiksroka nakręcił.
Zgłoś
donsynollo 2024-06-27, 20:01 13
koloryzowane

Zgłoś
SirMihi 2024-06-27, 20:47 8
Ukrainiec w Krakowie dźgnął nożem Polaka.

ZATRZYMANIE SPRAWCY UGODZENIA NOŻEM PRZECHODNIA. W AKCJI POLICYJNI KONTRTERRORYŚCI

Policjanci zatrzymali 24-letniego mężczyznę, który podczas bójki bardzo poważenie zranił przechodnia, uciekł z miejsca zdarzenia i zabarykadował się w mieszkaniu.

Wczoraj ( 26.06.br.), po godzinie 17 krakowskie służby otrzymały informację o ciężko rannym mężczyźnie w okolicy ulicy Grota Roweckiego. 38-latka z ranami kłutymi zabrano do jednego z krakowskich szpitali, gdzie rozpoczęła się walka o jego życie. Będący na miejscu policjanci ustalili, że do zdarzenia doszło chwilę wcześniej, gdy jadący rowerzysta potrącił psa spacerującej pary. Właściciel psa zwrócił uwagę rowerzyście. Pomiędzy mężczyznami doszło do sprzeczki. W pewnym momencie rowerzysta rozpylił gaz w kierunku mężczyzny, a następnie uderzył go kilkukrotnie ostrym narzędziem, po czym uciekł. Na miejscu grupa dochodzeniowo – śledcza zabezpieczała ślady, monitoring, rozpytywano świadków bójki, zabezpieczano również nagrania z telefonów komórkowych. Bardzo szybko ustalono, tożsamość sprawcy jak również gdzie mieszka. Mężczyzna zabarykadował się w mieszkaniu. Z uwagi na to, że był bardzo pobudzony i komunikaty prasowe mogły wywołać u niego agresję przeciwko sobie, policja nie informowała mediów o bieżących działaniach. Na miejscu pojawili się natomiast policyjni negocjatorzy, policjanci OPP, jak również policyjni kontrterroryści. Blok został otoczony funkcjonariuszami. Gdy policjanci szturmowali drzwi do mieszkania sprawcy, ten z nożem wyskoczył z mieszkania przez okno (parter). Tam został obezwładniony przez funkcjonariuszy i zatrzymany. To 24-letni mieszkaniec Krakowa. Dzisiaj będzie najprawdopodobniej przewożony do Prokuratury.

Mężczyzna ten kilka dni temu ( 21.06.) zaatakował kierowcę MPK . Tego dnia około godz. 20, 30 policjanci interweniowali na ul. Dobrego Pasterza w Krakowie, gdzie jak ustalono rowerzysta, miał blokować przejazd autobusu, a następnie miał uderzyć pięścią (w której trzymał nóż ) w twarz kierującego autobusem MPK. 24-latek został wtedy zatrzymany i usłyszał zarzut czynnej napaści na funkcjonariusza publicznego.
Zgłoś
Stachtypowacebula 2024-06-27, 20:57 2
Hahaha "dostałem nożem aaa aaa dostałem nożem ludze aaa aaaaa
- nagrywam cię "
Hahaha idioci
Zgłoś
smc 2024-06-27, 21:02 3
dwakilo napisał/a:

Tylko życiowa ofiara porusza się na co dzień z nożem i gazem pieprzowym.

Ja do tego mam giwerę. Ale nieporęczna, więc ląduje w kasetce.

Jestem ofiarą życiową
Zgłoś
kubaska5 2024-06-27, 21:03 2
„Dostałem nożem” to na chuj się bijesz debilu to samo obrona a nie „dostałem nożem”
Zgłoś
dwakilo 2024-06-27, 21:08
smc napisał/a:

Ja do tego mam giwerę. Ale nieporęczna, więc ląduje w kasetce.
Jestem ofiarą życiową

Przynajmniej z nią nie chodzisz. Ten gamoń został dzisiaj zatrzymany. Kilka dni temu zaatakował kierowcę mpk z nożem w ręce. Jeśli nie jest to przykład ofermy to już nie wiem kto mógłby nim być.
Zgłoś
AlanOgórek 2024-06-27, 21:15 4
"Uderz mnie i się kurwa strasznie zdziwisz"
Zgłoś
Kesmin 2024-06-27, 21:19 2
kubaska5 napisał/a:

„Dostałem nożem” to na chuj się bijesz debilu to samo obrona a nie „dostałem nożem”

Jaka kurwa samoobrona jak typek ktory dosdtal gazem jako pierwszy zostal ugodzony nozem po tym jak oddal jakiemus debilowi ?dramt typie
Zgłoś
KomornikSądowy 2024-06-27, 21:36 1
Kesmin napisał/a:

mentalna ameba najpierw rozeznaj sie w temacie potem komentuj.

A chuj ci w dupe i matce twojej
Zgłoś
Hoffer 2024-06-27, 21:49 1
ronaldijo napisał/a:

Ta kobieta ma tryb nieśmiertelności włączony, że podchodzi do niego jeszcze bliżej jak dziabnął kolege czy co?
a ten gościu to też xD po co go zaczepia i wkurwia, jeszcze specjalnie zachęca, aby go sprzętem uderzył, a jak spełnia jego prośbę to ucieka.

no a takich akcji przybędzie przez czarnych z wschodu i zachodu, pytanie czy Polacy zaczną też nosić coś przy sobie a jeśli tak to już będzie jadka
Zgłoś
Zaczęły się wakacje i tu sie pojawiły pizdy które bronią śmiecia z nożem

[ Dodano: 2024-06-27, 21:51 ]
przemkosloma napisał/a:

polak czy ukrainiec? bo morda cos nie ciekawa

W żadnym artykule nie ma imienia jak to zawsze piszą np. Krzysztof R. także wniosek nasuwa się sam skoro to jakiś dima

[ Dodano: 2024-06-27, 21:52 ]
Stachtypowacebula napisał/a:

Hahaha "dostałem nożem aaa aaa dostałem nożem ludze aaa aaaaa
- nagrywam cię "
Hahaha idioci

Tak samo lekarze powiedzieli gdy zobaczyli twoich starych z tobą na porodówce
Zgłoś
Kozłastopa 2024-06-27, 21:58 2
Czemu nic nie mówił ten cwel z gazem? Czyżby nie chciał się zdradzać że po polsku nie gawarit? Jebany ukr...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem