Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A wy umiecie czytać? Cwel potrącił mu psa rowerem, co sie dziwicie że zaczął skakać, chyba nikt normlany nie atakuje kurwa nożem, więc skakał do pedalarza, też bym nie odpuścił. Mnie też próbowali tak zrobić w chuja że niby coś ma, i zawsze to było straszenie. Nacioł sie na psychola i tyle
To jak chciał to rozwiązać w taki sposób to znaczy że jest jeszcze większym imbecylem niż myślałem. Zamiast prowokować do ataku, mógł sam zaatakować pierwszy.
Hahaha jaka pizda z bródką, najpierw skacze a potem się dziwi że dostaje gazem z nienacka, po czym napada na niego i jeszcze woła o pomoc bo mu kosę koleś ożenił, szacun dla ziomka w kasku, mógł go jeszcze dobić dla przykładu, i tą cipę nagrywającą również.
kurwa bez zasad
Dobrze jesteś odklejony, podejrzewam że razem ze starym sie po plecach klepiecie jak mu czytasz takie wypociny
Twoją matkę klepie po waginie za zupkę chińską
A chuj ci w dupe i matce twojej
dzieki homosiu takie zabawy nie dla mnie a mautule spytam jak wykopie ok ?
Ten rowerzysta pare dni wcześniej latał z nożem i groził bodajże kierowcy autobusu.. to jakiś chory pojeb do eksterminacji. Swoją drogą ciekawe czemu nie siedział w areszcie jak już z nożem paradował
Ale na filmie wyraznie widac ze to pizda z brodka robi problem.
Ale na filmie wyraznie widac ze to pizda z brodka robi problem.
Robi czy nie robi to nie jest powód do kosowania chłopa. Pisza ze rowerzysta potracil psa, nie wiem czyja wina bo moze pies wyskoczyl przed rower chuj wie ale nie wyciaga sie kosy i nie robi takich rzeczy
Pojeb nizle musi byc pierdolnięty jak jezdzi z gazem i nożem.
Nie. Po prostu Kraków.
Robi czy nie robi to nie jest powód do kosowania chłopa. Pisza ze rowerzysta potracil psa, nie wiem czyja wina bo moze pies wyskoczyl przed rower chuj wie ale nie wyciaga sie kosy i nie robi takich rzeczy
Masz racje tylko nie cwaniakuje się do gościa z nożem chyba że ma się myśli samobójcze a kundla prowadzi się na smyczy.
typowy FAS.
czub i pojeb, do utylizacji.
Dobra akcja
Pizda z brodą prowokowała upośledzonego piwniczaka i tak to się skończyło. Down uzbrojony jak na wojnę, a ten pajacuje.
Czyli twoim zdaniem jak ktoś kogoś zaczepia to możesz go dzgnąć nożem i zabić? Jeśli masz ztakie myślenie to nie różnisz się niczym od pedalarza.
[ Dodano: 2024-06-27, 23:36 ]
Masz racje tylko nie cwaniakuje się do gościa z nożem chyba że ma się myśli samobójcze a kundla prowadzi się na smyczy.
Gdyby tylko ludzie wiedzieli że ma ten nóż głąbie.
Czyli twoim zdaniem jak ktoś kogoś zaczepia to możesz go dzgnąć nożem i zabić?
Jeśli nie ma świadków, to można, jak najbardziej, jeszcze jak.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów