18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Blvckie 2024-06-27, 22:01 3
michal100022 napisał/a:

A wy umiecie czytać? Cwel potrącił mu psa rowerem, co sie dziwicie że zaczął skakać, chyba nikt normlany nie atakuje kurwa nożem, więc skakał do pedalarza, też bym nie odpuścił. Mnie też próbowali tak zrobić w chuja że niby coś ma, i zawsze to było straszenie. Nacioł sie na psychola i tyle

To jak chciał to rozwiązać w taki sposób to znaczy że jest jeszcze większym imbecylem niż myślałem. Zamiast prowokować do ataku, mógł sam zaatakować pierwszy.
Zgłoś
MrSiwy88 2024-06-27, 22:03 4
Jebane ukraińSSkie ścierwo, jebać bandere niech wypierdalają do siebie na front!!!
Zgłoś
Icecurser 2024-06-27, 22:07 1
KomornikSądowy napisał/a:

Hahaha jaka pizda z bródką, najpierw skacze a potem się dziwi że dostaje gazem z nienacka, po czym napada na niego i jeszcze woła o pomoc bo mu kosę koleś ożenił, szacun dla ziomka w kasku, mógł go jeszcze dobić dla przykładu, i tą cipę nagrywającą również.

kurwa bez zasad
Zgłoś
KomornikSądowy 2024-06-27, 22:13 1
balon666 napisał/a:

Dobrze jesteś odklejony, podejrzewam że razem ze starym sie po plecach klepiecie jak mu czytasz takie wypociny

Twoją matkę klepie po waginie za zupkę chińską
Zgłoś
Kesmin 2024-06-27, 22:13 1
KomornikSądowy napisał/a:

A chuj ci w dupe i matce twojej

dzieki homosiu takie zabawy nie dla mnie a mautule spytam jak wykopie ok ?
Zgłoś
KomornikSądowy 2024-06-27, 22:24 1
Icecurser napisał/a:

kurwa bez zasad

Nieładnie tak o rodzicach mówić
Zgłoś
KosmatyHui 2024-06-27, 22:35 1
boooreq napisał/a:

Ten rowerzysta pare dni wcześniej latał z nożem i groził bodajże kierowcy autobusu.. to jakiś chory pojeb do eksterminacji. Swoją drogą ciekawe czemu nie siedział w areszcie jak już z nożem paradował

Ale na filmie wyraznie widac ze to pizda z brodka robi problem.
Zgłoś
boooreq 2024-06-27, 22:43 3
KosmatyHui napisał/a:

Ale na filmie wyraznie widac ze to pizda z brodka robi problem.

Robi czy nie robi to nie jest powód do kosowania chłopa. Pisza ze rowerzysta potracil psa, nie wiem czyja wina bo moze pies wyskoczyl przed rower chuj wie ale nie wyciaga sie kosy i nie robi takich rzeczy
Zgłoś
ellsworth 2024-06-27, 22:45 4
PiotrusCinek88 napisał/a:

Pojeb nizle musi byc pierdolnięty jak jezdzi z gazem i nożem.

Nie. Po prostu Kraków.
Zgłoś
Pedator 2024-06-27, 22:51 3
boooreq napisał/a:

Robi czy nie robi to nie jest powód do kosowania chłopa. Pisza ze rowerzysta potracil psa, nie wiem czyja wina bo moze pies wyskoczyl przed rower chuj wie ale nie wyciaga sie kosy i nie robi takich rzeczy

Masz racje tylko nie cwaniakuje się do gościa z nożem chyba że ma się myśli samobójcze a kundla prowadzi się na smyczy.
Zgłoś
Montana1 2024-06-27, 23:22
Z kamerą to na 99% był flodzia
Zgłoś
viking19 2024-06-27, 23:23 2
wysokie wypukłe czoło, monobrew, nos kartofelek tuż pod czołem xD zacięta mściwa morda...
typowy FAS.
czub i pojeb, do utylizacji.
Zgłoś
Szczurosaw 2024-06-27, 23:35 1
dżonyłojlker napisał/a:

Dobra akcja
Pizda z brodą prowokowała upośledzonego piwniczaka i tak to się skończyło. Down uzbrojony jak na wojnę, a ten pajacuje.

Czyli twoim zdaniem jak ktoś kogoś zaczepia to możesz go dzgnąć nożem i zabić? Jeśli masz ztakie myślenie to nie różnisz się niczym od pedalarza.

[ Dodano: 2024-06-27, 23:36 ]
Pedator napisał/a:

Masz racje tylko nie cwaniakuje się do gościa z nożem chyba że ma się myśli samobójcze a kundla prowadzi się na smyczy.

Gdyby tylko ludzie wiedzieli że ma ten nóż głąbie.
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-06-27, 23:39 1
Szczurosaw napisał/a:

Czyli twoim zdaniem jak ktoś kogoś zaczepia to możesz go dzgnąć nożem i zabić?

Jeśli nie ma świadków, to można, jak najbardziej, jeszcze jak.
Zgłoś
Keny02 2024-06-27, 23:45 7
Tutaj macie wjazd AT na mieszkanie

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem